به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کرانچی خانگی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
پاستا
کمی آرد سفید
نمک زرچوبه
فلفل قرمز_آویشن_پودر سیر_پاپریکا
روغن سرخ کردنی
طرز تهیه:
اول نصف بسته پاستا رو داخل آبجوشی که نمک و زرچوبه ریختی به مدت ۱۰ دقیقه بجوشون باید کاملا بپزه یدونه ازش بخور اگر نپخته بود صبر کن تا خوب بپزه، بعد از پخت پاستاهارو داخل سبد بریزو آبکشی کن، بذار تا دو دقیقه آبش بره، حالا پاستاهارو بریز داخل کاسه و آرد سفید بریز روش و با دست کمی مخلوط کن پاستاهات باید آغشته به آرد بشن سفید بشن قشنگ؛ حالا روغنی که از قبل داغ کرده بودی هم آمادست شعلهی اجاقت باید بالا باشه و روغنتم حسابی داغ؛ پاستاهارو کم کم بریز و سرخ کن تا خوب برشته بشن بعد با کفگیر بردارشون و توی یه سینی که دستمال کاغذی یا دستمال روغنگیر پهن کردی بریز تا روغنش گرفته بشه و همینطور تا داغه نمک فلفل قرمز پاپریکا یا آویشن و پودر سیر بهش بزن و با دست مخلوطش کن، حالا بذار قشنگ خنک بشه بعد نوش جون کن.
بیشتر بخوانید
منبع: ashpazi page
انتهای پیام/