در گزارش زیر طرز تهیه دمی پلو را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این غذا دارای محتوای انرژی بالایی می‌باشد و افرادی که دارای چاقی یا اضافه وزن می‌باشند باید در اندازه مصرفی خود احتیاط کنند.

به علت اینکه سیب زمینی در این غذا با پوست پخته می‌شود مقدار زیادی از ویتامین ث آن حفظ می‌شود که در رفع بیماری‌هایی لثه و کم خونی بسیار مفید است.

مواد لازم

برنج: ⅕ پیمانه
بلغور: نصف پیمانه
لوبیا چشم بلبلی: نصف پیمانه
هویج متوسط: ۴ عدد
سیب زمینی ریز با پوست: ۲ عدد
گوجه فرنگی: ۳ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
رشته پلویی: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم

مراحل پخت

ابتدا حبوبات را جداگانه می‌پزیم.

سپس پیاز را خرد کرده تفت می‌دهیم و گوجه فرنگی خرد شده را همراه نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم.

آب را اضافه می‌کنیم. بع از اینکه آب جوش آمد، برنج، بلغور، حبوبات، هویج خرد شده وسیب زمینی را اضافه می‌کنیم.

در نهایت رشته را اضافه کرده و بعد از اینکه آب آن تمام شد آن را دم می‌کنیم.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.