به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پلو مراکشی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
برنج: سه تا پیمانه
لوبیاسبز: ۲۰۰ گرم
ذرت پخته شده: یک پیمانه
قارچ اسلایس شده: ۲۰۰ گرم
سینه مرغ: یک عدد
پیاز بزرگ سرخ شده: یک عدد
فلفل دلمهای رنگی: یک پیمانه
رب گوجهفرنگی: یک تا دو قاشق غذاخوری
زعفران: سه تا قاشق سوپ خوری
کره: ۱۰۰ گرم
روغن، نمک، فلفل و دارچین: به میزان لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
۱. لوبیاسبزا رو برش میزنیم، توی آب و نمک که داره میجوشه دو دقیقه می جوشانیم.
۲. بعد توی آب سرد میریزیم (این کار باعث میشه سبز بمونه) سینه مرغ رو به صورت مکعبی خرد میکنیم، به همراه کره و زعفران تفت میدهیم.
۳. فلفل دلمهای را هم مکعبی خرد میکنیم، به مرغ اضافه میکنیم و تفت میدیم.
۴. گوجهفرنگی، نمک و فلفل رو هم به مواد اضافه میکنیم، حالا قارچ رو به بقیه مواد اضافه میکنیم و به تفت دادن ادامه میدیم.
۵. در آخر ذرت، پیاز داغ و لوبیاسبز رو به مواد اضافه میکنیم، تفت میدیم و بعد از پنج دقیقه از روی حرارت برمیداریم.
۶. برنج رو که از چند ساعت قبل خیس کردیم، تووی قابلمهای که آب در حال جوشیدن هست میریزیم، برنج رو آبکش میکنیم.
۷. کف قابلمه روغن میریزیم. برای تهدیگ، یک عدد سیبزمینی رنده شده، یک قاشق ماست و یک زرده تخممرغ رو با کمی زعفران مخلوط میکنیم و کف ظرف میریزیم.
۸. حالا یک لایه برنج و یک لایه مخلوط مرغ و سبزیجات میریزیم، با کمی زعفران روش می ریزیم، تا تمام شدن مواد ادامه میدیم. روی لایه آخر کمی کره و دارچین می ریزیم و میگذاریم پلو دم بکشد.
منبع:shikpaz
انتهای پیام/