یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره چگونگی انجام رژیم غذایی سه ساعته و تاثیر آن بر بدن توضیح داد.

نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره رژیم غذایی سه ساعته اظهار کرد: در این نوع رژیم غذایی همه افراد به خصوص کودکان باید هر سه ساعت یک بار غذا بخورند.

او افزود: الگوبرداری از رژیم غذایی سه ساعته باعث افزایش متابولیسم و استفاده بیشتر از ذخایر چربی‌های بدنی می‌شود و در این رژیم افراد می‌توانند از هر نوع غذای محبوب خود استفاده کنند.

جوزدانی درباره نحوه غذا خوردن نادرست گفت: غذا خوردن نادرست یا نامنظم گرسنگی بیشتری به افراد وارد می‌کند و الگو برداری از این روش باعث ذخیره انرژی و تبدیل آن‌ها به بافت چربی می‌شود و همین عامل استفاده از ذخایر کربوهیدراتی و پروتئینی بدن را افزایش خواهد داد.

سوخت و ساز بدن با الگو برداری از رژیم سه ساعته

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به قانون‌های رعایت رژیم غذایی ۳ ساعته اظهار کرد: الگوبرداری از رژیم غذایی سه ساعته باعث می‌شود تا مصرف مواد غذایی یا مواد خوراکی در تمام طول روز چربی‌های بدنی را به سوخت و ساز تبدیل کند. برای رعایت این نوع رژیم غذایی بهتر است مواردی مانند مصرف صبحانه حداکثر یک ساعت بعد از بلند شدن از خواب، مصرف وعده‌های غذایی کم در هر سه ساعت یک بار، عدم مصرف مواد خوراکی یا مواد غذایی تا سه ساعت قبل از خواب و میزان مصرف متعادل غذا در هر وعده غذایی رعایت شوند.

جوزدانی با بیان اینکه الگوبرداری از رژیم سه ساعته باعث کاهش وزن در افراد می‌شود، تاکید کرد: رژیم غذایی سه ساعته باعث کاهش وزن ۲/۵ کیلو گرمی در طول دو هفته اول و یک کیلو گرمی در طول هفته سوم می‌شود و این عامل کاهش کورتیزول یا هورمون استرس در بدن را به دنبال خواهد داشت.

او ادامه داد: رعایت رژیم غذایی سه ساعته باعث انرژی بیشتر و گرسنگی کمتر خواهد شد؛ چرا که دریافت سه ساعته غذا سطح گلوکز خون را ثابت نگه می‌دارد. در این رژیم غذایی هیچ محدودیتی برای مصرف غذا وجود ندارد و همه انواع گروه‌های غذایی توصیه می‌شوند.

از رژیم غذایی سه ساعته چه می‌دانید؟

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه تعادل دریافت مواد غذایی در رژیم ۳ ساعته اهمیت دارد، تاکید کرد: پروتئین‌های کم چرب، روغن کتان و روغن زیتون در رژیم غذایی سه ساعته توصیه می‌شوند؛ بهترین زمان برای مصرف صبحانه ساعت ۷ صبح، ناهار ساعت ۱۳ و شام در ساعت ۱۹ است که در این میان مصرف دو میان وعده به میزان بسیار زیاد اهمیت خواهد داشت و نباید از آن غافل شد، حتی این رژیم هیچ منعی برای مادران باردار نخواهد داشت.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
زینب
۰۰:۵۳ ۱۰ مرداد ۱۳۹۹
الان دیگ مردم هیچ مشکلی ندارن جزچاقی؟نگران نباشید بااین گرونی دیگ مردم نمیتونن نون خالی بخورن
آخرین اخبار