در گزارش زیر طرز تهیه قارچ پلو را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قارچ پلو به دلیل اینکه قارچ فراوانی در خود دارد سرشار از ارزش غذایی  است. این غذا را می‌توان در دو وعده ناهار و یا شام نوش جان کرد. قارچ یکی از انواع مواد پروتئینی است که به اندازه گوشت‌ها پروتئین زیادی در خود جای داده است. قارچ‌ها سرشار از فیبر و ویتامین هستند و مناسب‌ترین ماده غذایی هستند که می‌تواند نیاز بدن به این دو ماده را تامین کند. قارچ‌ها به صورت پخته شده و یا سرخ شده در انواع غذا‌های سرخ کردنی، خورش‌ها و پلو‌ها به مصرف می‌رسند.

در تهیه این پلو خوشمزه بهتر است از قارچ‌هایی که سالم و آسیب ندیده هستند استفاده کنید. قارچ‌ها جز طعم دهی به غذا می‌توانند در درمان، رفع بیماری‌ها و عفونت‌هایی از جمله سرما خوردگی، حساسیت ها، کم خونی و فشار خون مفید واقع شوند. علاوه بر این موارد در درمان پوست، مو و رفع بیماری‌هایی در این زمینه قارچ بیشترین نقش را ایفا کرده است. 

در این غذا می‌توان مواد دیگری همچون انواع گوشت و یا ذرت و فلفل دلمه‌ای نیز به آن اضافه کرد.

مواد لازم
برنج: ۲/۵ پیمانه
کره: ۵۰ گرم
نمک: ۱ قاشق چای خوری
ادویه پلویی: ۱ قاشق چای خوری
قارچ تازه: ۵۰۰ گرم
زرشک: نصف پیمانه
پیاز داغ: ۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی: ۱ تا ۲ قاشق سوپ خوری
آبلیمو:۱ قاشق


مراحل پخت

ابتدا برنج را به مدت ۲۰ الی ۴۰ دقیقه در آب نمک بگذارید


سپس برنج را نیم پز کرده و آبکش کنید و کنار بگذارید.


قارچ‌ها را با مقداری روغن و آبلیمو در تابه‌ای ریخته و سرخ کنید.


پیاز را در تابه‌ای جدا سرخ کرده و به قارچ اضافه کنید.


اجازه دهید اگر قارچ مقداری آب دارد آب آن کامل گرفته شود.


سپس زرشک و رب را به قارچ و پیاز اضافه کنید.


پس از سرخ شدن همه مواد با یکدیگر ادویه‌های لازم را به همراه کره به آن‌ها اضافه کنید.


مواد و پلو را در قابلمه‌ای مناسب به صورت لایه لایه (یک لایه مواد قارچی و یک لایه پلو) بریزید و بعد برنج را دم کنید.


روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد دم بکشند.


بعد از ۴۰ الی ۴۵ دقیقه پلو آماده سرو و میل است.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ملینا
۲۲:۰۷ ۰۶ مرداد ۱۳۹۹
قارچ چیه اصلا غذای خوبی نیس