به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ پژمان فتاح پور رئیس اداره حفاظت محیط زیست قصرشیرین گفت : با حفر ترانشههای متناسب با حجم زباله تولیدی و حصارکشی محل میتوان از آلودگی محیط، تجمع حشرات و شیوع بسیاری از بیماریهای عفونی منتقله از طریق حیوانات موذی و سگهای ولگرد و پرندگان در محل مراکز دفن وجود دارند جلوگیری به عمل آورد و در واقع با این کار میتوان گام مفیدی در راستای حفظ سلامت شهروندان برداشت.
او گفت : با پیگیریهای انجام شده در کارگروه پسماند و بهداشت قصرشیرین، شهرداری اقدامهایی را در راستای مکان یابی محل جدید جهت دفن زبالههای شهرستان انجام داده که امید است به زودی شاهد ساماندهی این محل باشیم.
شهردار قصرشیرین افزود: به طور متوسط روزانه ۳۵ تن زباله در سطح شهرستان قصرشیرین تولید و جمع آوری میشود که انتخاب مکان مناسب برای دفن این میزان زباله تولید شده همواره از دغدغههای مدیران این شهرداری بوده است.
عباس کرمی افزود: آنچه در روش دفن بهداشتی زباله اهمیت دارد مکان یابی بهینه یا انتخاب محل مناسب برای دفن است که مهمترین مرحله در فرایند مدیریت زباله به شمار میآید.
او ادامه داد: این شهرداری در این راستا اقدام به خاکپوشانی مستمر زبالههای تخلیه شده در محل نموده است همچنین ضمن مکان یابی جدید جهت دفن زبالههای شهری، مطالعات لازم برای راه اندازی واحد کمپوست زبالههای خانگی به صورت منطقهای برای دفع زبالههای شهرهای قصرشیرین، سرپل ذهاب، ریجاب و ازگله نیز صورت گرفته است که مقدمات این کار نیز در دست اقدام میباشد
شهردار قصرشیرین گفت: اکنون مشغول اجرای جاده دسترسی به این محل هستیم که با توجه به صخرهای بودن منطقه و نیاز به استفاده از دستگاههای سنگ شکن، اجرای این طرح زمانبر بوده، اما با تلاش و پیگیری هرچه تمامتر این مجموعه به زودی شاهد افتتاح و راه اندازی این سایت خواهیم بود .
انتهای پیام/د