زهرا احدی، دبیر انجمن تغذیه البرزدر گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، با اشاره به این که کله پاچه، زبان، دل، جگر و سیرابی از جمله گوشت های ارگانی است، گفت: گوشت های ارگانی غنی از ویتامین های گروه B، آهن، منیزیم، زینک، کولین، فولیک اسید، سلنیوم و ویتامین های محلول درچربی مانند A و E است.
دبیر انجمن تغذیه البرز افزود: برخی ارگان ها مانند جگر محل متابولیسم سموم و داروها است و اسید اوریک ناشی از متابولیزه این گوشت ها بالا وگاهی محل تجمع کیست های انگلی مانند هیداتیک در کبد است.
احدی گفت: زنان باردار، افراد مبتلا به نقرس و چربی خون به دلیل بالا بودن ویتامینAگوشت ارگانی در خوردن این گوشت بسیار احتیاط کنند.
او افزود: باتوجه به شیوع تب کنگو نیز از خوردن گوشت های ارگانی نیم پز وخوب پخته نشده دوری کنید.
دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: درمیان گوشت های ارگانی، دل از نظر ارزش غذایی و حتی گاهی اقتصادی مناسب تر است.
انتهای پیام / ر .ن