زهرا احدی، دبیر انجمن تغذیه البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، با بیان این که استفاده از میوهها یکی از راههای تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماریها از جمله ویروس کرونا است، گفت: با گرم تر شدن هوا و به دلیل تعریق بیشتر، نیاز بدن به آب، املاح، ویتامینها و میوهها در فصل تابستان بیشتر میشود و همچنین با توجه به شرایط ویژهای که به دنبال همه گیری ویروس کرونا به وجود آمده است، یکی از راههای تقویت سیستم ایمنی بدن استفاده از میوه و سبزی است که ویتامینهای موردنیاز بدن را تامین میکند.
احدی گفت: میوههای رنگارنگ تابستانی، اغلب به دلیل خنک و آبدار بودن میتوانند گزینه بسیار مناسبی برای تامین آب از دست رفته بدن به دنبال تعریق باشند.
او افزود: میوهها از بهترین منابع تامین کننده انواع ویتامین ها، مواد معدنی مانند فیبر غذایی، آنتی اکسیدان، کلسیم، فسفر و پتاسیم هستند که علاوه بر تامین نیازهای بدن، موجب شادابی و طراوت پوست و پیشگیری از بیماریها میشوند.
دبیر انجمن تغذیه البرز درباره خواص برخی میوههای تابستانی گفت: هندوانه، یکی از اصلیترین میوههای تابستانی است که نقش مهمی در از بین بردن عطش، تشنگی و تامین آب بدن در فصل تابستان دارد.
احدی با بیان این که هندوانه منبع خوبی از کاروتنوئیدها، پکتین، و پتاسیم است، افزود: این میوه علاوه بر هیدراته نگه داشتن بدن و پیشگیری از گرمازدگی، در بهبود سلامت قلب و کلیه ها، پیشگیری از سرطان، کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو، شادابی و سلامت پوست و مو نیز تاثیر مثبتی دارد.
او گفت: طالبی، علاوه بر تامین آب بدن، یک منبع غنی از ویتامینها و مواد مغذی بدن مانند ویتامین A، B ۶ و فیبر است.
دبیر انجمن تغذیه البرز افزود: شست و شوی مناسب و ضد عفونی میوه ها و سبزیجات یکی از علل مهم برای پیشگیری کرونا است که باید رعایت شود.
انتهای پیام / ر .خ