زهرا احدی، دبیر انجمن تغذیه البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، با بیان این که خرما منبع خوبی برای انواع ویتامین ها و مواد معدنی به شمار میرود و همچنین به عنوان منبع خوبی برای انرژی، قند و فیبر شناخته میشود،گفت: این میوه از میوههای مناطق گرمسیری است که به دلیل دارا بودن پتاسیم و ویتامین B فراوان داروی خوبی برای کم خونی است.
دبیر انجمن تغذیه البرز با توجه به این که مواد معدنی ضروری بدن نظیر کلسیم، آهن، فسفر، سدیم، پتاسیم، منیزیم و روی را نیز میتوان با مصرف خرما تامین کرد، گفت: خرما حاوی ویتامینهایی نظیر تیامین، نیاسین، اسید فولیک، ویتامین A و ویتامین K است.
انتهای پیام / ر. خ