به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رولت هویج بیسکویتی ، یک شیرینی راحت و خوشمزس که تهیه اون نیاز به فر نداره. در ادامه قصد داریم دستورالعمل تهیه این رولت را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۵۰۰ گرم هویج رنده شده
۱ استکان شکر (۸۰ گرمیا ۴ قاشق غذاخوری پر)
۱ استکان آب (حدود ۹۰ تا ۱۰۰ گرم)
۳ بسته بیسکویت پودر شده
۱۰۰ گرم کره
۲ قاشق غذاخوری پودرکاکائو
۲ لیوان شیر (لیوان فرانسوی دسته دار، کم کم اضافه کنید)
بیشتر بخوانید
برای سس شکلات:
۱ بسته ۲۰۰ میلی لیتر خامه (صبحانه)
۱ استکان شکلات
طرز تهیه:
هویجها را رنده کرده، آب و شکر را اضافه کنید وبزارید روی حرارت ملایم تا هویج نرم وپخته وآب آن کشیده و بگذارید خنک شود. بیسکویتها را با هر وسیلهای که دارید پودر کنید وکره ذوب شده، پودر کاکائو (از نوع مرغوب استفاده کنید) و (شیر رو کم کم بریزید) را به آن اضافه کرده وخوب مخلوط کنید تا حالت خمیری پیدا کند.
روی میز کار یک سلفون پهن کنید و مخلوط بیسکویت را روی آن ریخته وبه شکل مربع بزرگ پهن کنید وسطح اطراف وروی آنرا صاف کرده و هویج پخته شده را روی آن بریزید و پهن کنید وبا همان سلفون بیسکویت را محکم رول کنید و دوسر سلفون را خوب بپیچید و طبق ویدئو بزارید ۱ ساعت در فریزر بماند.
حالا سس شکلات را آماده کنید:
خامه را دریک ظرف ریخته و بزارید روی حرارت بخار آب جوش کتری تا داغ شود (نباید بجوشد) سپس شکلات خرد شده را اضافه واز روی حرارت برداریدوسریع هم بزنید تا شکلات درخامه حل شود، سپس سس شکلات آماده شده را که کمی ولرم شده را روی کیک رولت که از فریزر خارج کرده اید بریزید و به دلخواه برش بزنید و تزیین کنید. نوش جان.
منبع: آشپزباشی
انتهای پیام/