در این مطلب روش تهیه دسر شیر خرما آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر شیر خرما را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه:

٤ لیوان شیر رو با١٧،١٨ عدد خرماو ٤،٥عدد گردو میکس کنید، با دو ق گلاب، حالا سه ق غ آرد رو با سه غ ق کره تفت بدید تا خامیش بره و کمی کرم رنگ بشه، دو لیوان شیر اضافه کنید همراه ١٠ ق غ شکر ختما بچشید و به شیرین بودنش دقت کنید تا کم و زیاد نشه، چون شیرینی خود خرماکافی نیست و هم بزنید تا بجوشه.

در آخر یک بسته خامه صبحانه ٢٠٠ گرمی رو بزنید تا باز بشه به مواد اضافه کنید و نوک ق وانیل بزنید و زیر اجاق رو خاموش کنید تا از داغی بیفته.


بیشتربخوانید


سه ق غ پودر ژلاتین رو روی سه ق آب سرد بریزید تا اسفنجی بشه، بعد هم شیر خرما رو به این مواد اضافه کنید و بعد مخلوط شدن، ژلاتین رو اضافه کنید و قالب رو چرب کنید سپس داخل قالب ریخته و در یخچال به مدت ٧الی ٨ ساعت بگذارید تا کاملا ببنده.

در آخر کنار‌های قالب رو با کارد آزاد کنید و ته قالب رو دو سه ثانیه داخل آب گرم فرو کنید و به ظرف مورد نظر برگردونید خیلی دسر خوشمزه‌ای هست حتما درست کنید و لذت ببرید.

نکته:

من یک ق غ هم نوتلا زدم، اگر در دسترس نبود، شکلات صبحانه یا همون شکلات تخته‌ای بزنید، طعمش رو بی نظیر می‌کنه.
لیوان اندازه گیری من، لیوان دسته دار فرانسوی هست.

منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، خانه داری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
دلارام
۱۸:۲۵ ۰۲ مرداد ۱۳۹۹
من شیروخامه صبحانه وشکر وشکلات تخته ای کمی تلخ ویک بسته ژلاتین را روی حرارت ملایم گاز مخلوط میکنم درحدی که شیر فقط گرم بشه که خامه وشکر وژلاتین راحتر حل بشن بعداز روی حرارت برمیدارم درقالب ریخته چند ساعت تو یخچال .راحتتر تهیه میشع اسمش تو خونه ما پاناکوتا هست.حتما با خرما خوشمزه تر ومقوی تره ولی روش من سریعتره