به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، نبی زاده مدیر کمیته اطلاع رسانی ستاد استانی کرونای خراسان جنوبی در نشست این ستاد گفت: متاسفانه با وجود توصیهها و هشدارهای بهداشتی، هنوز بیشتر مردم خطر کرونا را جدی نگرفته اند و همچنان دورهمیها و برگزاری مراسم عروسی و ترحیم، عامل ۵۳ درصد ابتلا به کرونا در خراسان جنوبی است.
او با قدردانی از رسانهها در خصوص آگاهی بخشی خطرات کرونا بیان کرد: همچنان باید به مردم این آگاهی و هشدار داده شود که خود مراقبتیها و حضور نیافتن در تجمعهای پرخطر را جدیتر بگیرند.
نبی زاده بیان کرد: رسانهها در شرایط کنونی که خراسان جنوبی در وضعیت هشدار کرونا قرار دارد، باید این هشدار را به مردم بدهند که شرایط عادی نسیت و تا زمانی که واکسنی برای درمان کرونا کشف نشود، خودمراقبتی و رعایت بهداشت تنها راه مقابله با این ویروس مرگبار است.
مدیر کمیته اطلاع رسانی ستاد استانی کرونای خراسان جنوبی با بیان اینکه بر اساس بازرسیهای میدانی کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، هنوز ۶۴ درصد واحدهای صنفی، دستور العملهای بهداشتی را رعایت میکنند که ضروری است اتاق اصناف نظارت بیشتری بر نحوه رعایت پروتکلها داشته باشد.
بیشتر بخوانید
او در خصوص دغدغه مردم برای تامین ماسک ارزان قیمت، بیان کرد: رسانهها به ویژه صدا و سیما، در گزارشها و برنامههای مختلف، نحوه تولید ماسک و شستشوی بهداشتی آن را به مردم آموزش دهند و محتوای تولیدی برای اطلاع عمومی، در فضای مجازی هم منتشر شود.
نبی زاده با اشاره به احتمال محدودیتهای جدید کرونایی در استان، اضافه کرد: در صورت تشدید اوضاع کرونا، این محدودیتها پس از پیشنهاد دانشگاه علوم پزشکی و تایید وزارت بهداشت و تصویب ستاد استانی کرونا در خراسان جنوبی ممکن است اعمال شود.
مدیر کمیته اطلاع رسانی ستاد استانی کرونای خراسان جنوبی همچنین بیان کرد: در ماههای ابتدایی شیوع کرونا شاهد حرکتهای جهادی و خیرخواهانه خوبی در توزیع اقلام بهداشتی، ماسک و مواد غذایی بین اقشار آسیب دیده استان بودیم که در شرایط کنونی هم باید پویشهای مردمی را در این خصوص فعال کرد و ظرفیت خیران را دوباره به میدان آورد.
۶۷۳ کانون فرهنگی و هنری فعال در خراسان جنوبی وجود دارد که از ابتدای شیوع کرونا از ظرفیت این کانونها برای پیشگیری و اطلاع رسانی مسائل مرتبط با کرونا استفاده شده است.
مدیر ستاد کانونهای فرهنگی و هنری مساجد خراسان جنوبی در نشست کمیته اطلاع رسانی ستاد استانی کرونا، گفت: ۵۰ هزار نفر در خراسان جنوبی عضو این کانونها هستند و تاکنون بیش از ۵۰ هزار پیامک در خصوص بایدها و نبایدهای کرونا و راهکارهای پیشگیرانه، میان اعضا اطلاع رسانی شده است.
حجت الاسلام سبزه کار افزود: با شیوع کرونا، مساجد به پایگاهی برای تولید ماسک، جمع آوری کمکهای مومنانه و توزیع آن میان نیازمندان تبدیل شدند و ظرفیت عظیم امامان جماعت هم در خدمت اطلاع رسانی، آگاهی بخشی و هشدار خطر بیماری کرونا قرار گرفته است.
انتهای پیام/ ی