در چنین روزی در سال ۱۹۳۷ دو گروه تروریستی-صهیونیستی به نام «اتسل» و «لیحی» که تحت حمایت دولت استعماری بریتانیا به سرزمین فلسطین منتقل شده بودند؛ اقدام به انفجار بمبی در بازار حیفا کرده و تعداد ۵۶ فلسطینی را به خاک و خون کشیدند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز ششم جولای یادآور واقعه تلخی در تاریخ فلسطین است. در چنین روزی در سال ۱۹۳۷ دو گروه تروریستی-صهیونیستی به نام «اتسل» و «لیحی» که تحت حمایت دولت استعماری بریتانیا به سرزمین فلسطین منتقل شده بودند؛ اقدام به انفجار بمبی در بازار حیفا کرده و تعداد ۵۶ فلسطینی اعم از زن و کودک و پیر و جوان را به خاک و خون کشیدند. در این جنایت که به قتل عام حیفا مشهور است ۱۸ فلسطینی شهید و ۳۸ نفر دیگر به شدت زخمی شدند.

این واقعه در شرایطی رخ داد که دولت نظامی انگلیس در راستای وعده بالفور مبنی بر تاسیس یک دولت یهودی در فلسطین؛ اقدام به انتقال یهودیان به فلسطین و اسکان آن‌ها در زمین‌های فلسطینیان و نیز سرکوب و خلع سلاح جامعه فلسطینی کرده بود.

دولت استعماری انگلیس که از سال ۱۹۱۷ فلسطین را در اشغال داشت و این اشغال را پس از جنگ اول جهانی به عنوان دولت سرپرست استمرار داده بود؛ ضمن انتقال یهودیان به فلسطین؛ اقدام به سازماندهی جامعه یهودی و آموزش و تسلیح و تجهیز آن‌ها کرده و با کمک گروه‌های شبهه نظامی یهودی مانند ارگون؛ هاگانا؛ اشترن و پالماخ و ... اقدامات هماهنگی را علیه جامعه میزبان یعنی فلسطینیان انجام می‌داد.

سرکوب قیام عزالدین القسام؛ شیخ المقاومین فلسطین در سال ۱۳۳۹ توسط انگلیس و با کمک این گروه‌های شبهه نظامی یهودی انجام گرفت. گروه‌هایی که بعد‌ها پایه‌های ارتش صهیونیستی را تشکیل دادند.


بیشتر بخوانید:


این گروه‌ها جدای از اقدامات هماهنگی که با ارتش بریتانیا علیه فلسطینیان انجام می‌دادند؛ مجموعه‌ای از اقدامات تروریستی علیه فلسطینیان را نیز در کارنامه خود ثبت کرده اند. انفجار بازار حیفا در ۶ جولای ۱۹۳۷ در واقع یکی از جنایات صهیونیست‌ها در فلسطین محسوب می‌شود و هر قدر به سال‌های پایانی قیمومیت انگلیس بر فلسطین نزدیک می‌شویم کمیت و کیفیت اقدامات تروریستی صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان بیشتر می‌شود.

در واقع دولت صهیونیستی بر پایه جنایت و کشتار طراحی شده است و همان سازمان‌هایی که پیش از تاسیس دولت اشغالگری به نام اسرائیل در جغرافیای فلسطین قتل عام مردم بیگناه و غیر نظامی را در کارنامه خود دارند؛ پس از تاسیس اسرائیل در سال ۱۹۴۸ رویه جنایتکارانه خود را به عنوان راهبرد اصلی ارتش صهیونیستی قرار دادند و بر همین اساس شاهد مجموعه‌ای از اقدامات جنایتکارانه توسط ارتش صهیونیستی در ارتباط با مردم غیر نظامی فلسطین و لبنان منطقه هستیم. در واقع رژیمی که بنیانش بر خشونت و جنایت استوار است تا بقا دارد خونریزی و جنایت از آن صادر می‌شود و تنها راه پایان خشونت‌های افسارگسیخته و جنایات بیشمار آن پایان دادن به حیات منحوسش است.

منبع: قدسنا

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار