به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس به تازگی پس از شکست «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در اجرای طرح الحاق کرانه باختری، طی نامهای خطاب به مقام معظم رهبری آخرین تحولات در عرصه فلسطین را به اطلاع ایشان رساند.
رهبر معظم انقلاب نیز متقابلا در پیامی خطاب به رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین خاطرنشان کردند: مرقومه جنابعالی در خصوص تحولات اخیر در عرصه فلسطین عزیز را با دقت ملاحظه کردم. از اینکه حرکت مقاومت فلسطین با مجاهدت و ایستادگی خود در برابر توطئههای آمریکا و رژیم صهیونیستی موجبات ضعف و ناکامی آنها را فراهم آورده و در مقابل، عزت و سربلندی امت اسلامی را باعث گردیده است خداوند متعال را شکر میگزارم و از شما مجاهدان شجاع تشکر و قدردانی میکنم.
رهبر معظم انقلاب تاکید کردند: دشمن زبون که در عرصه میدانی شکستهای غیر قابل جبرانی متحمل شده است راهبرد توسعه طلبی خود و تضییع حقوق مسلم فلسطینیها را ابتدا با فشار اقتصادی و محاصره غزه مظلوم و آنگاه با نیرنگ مذاکره و طرح صلح و سازش دنبال مینماید و لکن جریان مقاومت و ملت شجاع فلسطین با منطق عقل و تجربه تهدید و تطمیع آنها را بر نتافته و همچون گذشته با ایستادگی مثال زدنی خود مسیر عزت و شرف را رقم زده و از این پس هم در همین صراط مستقیم حرکت خواهد کرد. ان شاء الله قطعاً حفظ هوشیاری، وحدت و یکپارچگی مردم و جریانهای فلسطینی در خنثی سازی نقشههای شوم دشمن مؤثر بوده و جلب نصرت الهی را به همراه خواهد داشت.
بیشتر بخوانید
رهبر انقلاب در پایان این پیام فرمودند: جمهوری اسلامی همچون گذشته به حکم وظیفه دینی و انسانی و مبتنی بر اصول ارزشی انقلاب اسلامی از هیچ کوششی برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین و استیفای حقوق آنان و هم چنین دفع شر رژیم جعلی و غاصب صهیونیستی دریغ نخواهد کرد. امیدوارم پروردگار متعال بر عزت و قدرت شما بیافزاید.
پیام مقام معظم رهبری به هنیه در شرایطی مطرح شده است که رژیم صهیونیستی در یکی از بدترین شرایط خود از لحاظ داخلی، منطقهای و بین المللی قرار دارد. در داخل رژیم صهیونیستی از لحاظ اقتصادی بشدت درگیر بحران کرونا شده و هر روز شاخصهای منفی از اقتصاد وابسته به خارج این رژیم منتشر میشود. از لحاظ سیاسی کابینه رژیم صهیونیستی در شرایط بسیار لرزان و شکنندهای قرار دارد و هر لحظه امکان فروپاشی ائتلاف نتانیاهو و گانتس وجود دارد.
از لحاظ منطقهای این روزها محور مقاومت در مرزهای شمالی فلسطین اشغالی در بهترین وضعیت قرار دارد و ارتش رژیم صهیونیستی اخیرا مانوری را با سناریو پرتاب موشکهای قوی و نقطه زن از سوی حزب الله لبنان به تل آویو را به پایان رسانده که به اذعان منابع عبری در تاریخ چند دههای شکل گیری ارتش رژیم صهیونیستی بی سابقه بوده است.
از لحاظ بین المللی نیز مطرح شدن طرح الحاق کرانه باختری، موجب انزوای رژیم صهیونیستی و موضع گیری مجامع بین المللی علیه تل آویو را به وجود آورده است. تا جایی که پرونده جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در جنگ ۵۱ روزه علیه غزه پس از مدتها روی میز دادگاه لاهه قرار گرفته است.
لازم به ذکر است رژیم صهیونیستی با تکیه بر طرح الحاق کرانه باختری خواست شرایط شکننده و لرزان خود را بپوشاند و خود را در نقطه اوج قدرت نشان دهد. این در حالی است که این رژیم در شرایط کنونی به اشتباه روی ظرفیت حمایتهای بین المللی از تل آویو حساب باز کرده بود.
این در حالی است که دولت آمریکا به سرکردگی دونالد ترامپ، در شرایط کنونی که درگیر بحران کرونا و انتخابات است توانایی حمایت از رژیم صهیونیستی و تحمل ریسک پیامدهای الحاق کرانه باختری را ندارد، همچنین کشورهای اروپایی بر خلاف انتظار رژیم صهیونیستی با توجه به نگاهی که به شهرکهای صهیونیست نشین کرانه باختری دارند و آنها را ساخته شده در اراضی اشغالی میداند، با طرح نتانیاهو همراه نشده و حتی مواضعی در مخالفت با آن اتخاذ کردند. در واقع رژیم صهیونیستی در این طرح در جلب حمایتهای بین المللی از هر سو کاملا ناکام ماند.
صهیونیستها البته این مساله را در ذهن داشتند که جمهوری اسلامی ایران با توجه به درگیری در برخی مسائل منطقهای نظیر سوریه و عراق ظرفیت حمایت از فلسطینیها را در شرایط کنونی ندارد، مقامات تل آویو همچنین از جانب عدم موضع گیری کشورهای عربی خاطر جمع بوده و میدانستند که آنها حمایت خاصی از فلسطینیها به عمل نمیآورند (البته غیر از اردن که از هرگونه تغییر در وضعیت کرانه باختری با توجه نگرانی از سرازیر شدن فلسطینیها به این کشور نگرانیهایی داشت و بعضا مواضعی در مخالفت با طرح اتخاذ میکرد)، در این شرایط بود که نتانیاهو تلاش داشت طرح الحاق را به عنوان یک دستاورد بزرگ عملی کند و نشان دهد که اسرائیل در منطقه قدرت اقدام و اجرا را دارد.
در اینجا ذکر این نکته لازم است که موضع محکم مقاومت فلسطین علیه طرح الحاق که از سوی سخنگوی گردانهای قسام اعلام شد، نقش مهمی در شکست طرح نتانیاهو داشت.
وی تاکید کرد که طرح الحاق قطعا از سوی مقاومت بی پاسخ نخواهد ماند. این موضع گیری تا حدود زیادی معادلهای را که نتانیاهو سعی بر چینش آن به نفع خود داشت کاملا تغییر داد و بار دیگر شکنندگی و آسیب پذیر بودن رژیم صهونیستیرا نمایان ساخت و نشان داد که رژیم صهیونیستی نمیتواند با تکیه بر اوهام ساختگی خود در منطقه اقدام عملی داشته باشد.
در این شرایط مقام معظم رهبری در پیام خود به هنیه، در همان بند نخست به راهبرد اصلی در مواجهه با رژیم صهیونیستی اشاره فرموده اند. راهبردی که همواره در نگاه ایشان اصلیترین عامل پیروزی حق بر باطل بوده که همانا «ادامه راه مقاومت» است. در بند دوم، مقام معظم رهبری به ناکامیهای پیاپی رژیم صهیونیستی در عرصه نبردهای میدانی در برابر محور مقاومت اشاره فرموده اند.
ذکر این نکته لازم است که این روزها در ماه جولای قرار داریم که یادآور آغاز جنگ ۳۳ روزه علیه لبنان در سال ۲۰۰۶ و جنگ ۵۱ روزه علیه غزه در سال ۲۰۱۴ است. رهبر معظم انقلاب از تعبیر شکستهای غیر قابل جبران برای یادآوری ناکامیهای رژیم صهیونیستی یاد کرده اند که میتوان آن را دقیقترین تعبیر برای توصیف این رخداد دانست.
چه آنکه پس از جنگ ۳۳ روزه علیه لبنان، مقاومت اسلامی حزب الله به چنان قدرت بازدارندگی دست یافته است که رژیم صهیونیستی را حتی از تفکر آغاز تجاوز جدید در مخیله خود بازداشته است. جنگی که رژیم صهیونیستی آن را با هدف نابودی حزب الله در سال ۲۰۰۶ آغاز کرد، اما هم اکنون در سال ۲۰۲۰ حزب الله لبنان با صلابتتر از همیشه در عرصه میدانی حضور دارد و به اذعان صهیونیستها توانسته با تراکم قوای تسلیحاتی اش، اصلیترین خطر نظامی برای موجودیت این رژیم محسوب میشود.
گزاره فوق درباره «غزه نماد مقاومت» نیز صدق میکند و ارتش رژیم صهیونیستی پس از جنگ ۵۱ روزه در سال ۲۰۱۴، به خود جرات تجاوز نظامی گسترده به این باریکه را نداده است. پر واضح است اگر آنها توانمندی رویارویی با گروههای مقاومت فلسطین را داشتند لحظهای در اجرای اهداف شوم خود درنگ نمیکردند.
مقام معظم رهبری همچنین در این بند از پیام مهم به اسماعیل هنیه، درباره خطر طرحهای سازش هشدار داده و حفظ هوشیاری و وحدت مردم و جریانهای فلسطینی را عامل خنثی سازی نقشههای شوم دشمن دانسته اند.
نکته مهم اینکه جنبشهای فتح و حماس اخیرا نشستی مشترک برگزار کردند و در آن بر وحدت خود در برابر طرح الحاق کرانه باختری تاکید کردند، این رخداد در کنار موضع محکم گروههای مقاومت فلسطین علیه طرح نتانیاهو، از عواملی بود که منجر به ناکامی نخست وزیر رژیم صهیونیستی در اجرای طرح توسعه طلبانه اش شد.
در بند سوم این پیام هم به اصول ارزشی و تغییرناپذیر انقلاب اسلامی در حمایت از مساله فلسطین اشاره شده و آمده است: «جمهوری اسلامی همچون گذشته به حکم وظیفه دینی و انسانی و مبتنی بر اصول ارزشی انقلاب اسلامی از هیچ کوششی برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین و استیفای حقوق آنان و هم چنین دفع شر رژیم جعلی و غاصب صهیونیستی دریغ نخواهد کرد».
در پایان باید تاکید کرد که محتوای پیام مقام معظم رهبری در شرایط کنونی منطقه بسیار مهم ارزیابی میشود، این پیام از ابتدا تا انتها نکات امیدبخش فراوانی به ویژه برای فلسطینیها در بر دارد. همچنین به طور خلاصه هر بند از این پیام را میتوان این گونه تبیین نمود؛ بند نخست لزوم ادامه راه مقاومت، بند دوم لزوم تقویت، تحکیم و ادامه اتحاد واقعی میان گروههای فلسطینی و بند سوم لزوم استمرار حمایتها از مساله فلسطین. نگارنده معتقد است که اینها کلیدواژههایی روشن و راهبردی هستند که در نهایت به حول و قوه الهی آزادی فلسطین و نابودی غده سرطانی رژیم صهیونیستی را محقق میسازد.
منبع: قدسنا
انتهای پیام/
ولی هرگز نمیشه تو ساختمانی زندگی کرد که چندتا خانواده قاچاقچی ادم کش دزد و اوباش زندگی میکنن چون خانوادت حتی جرات ندارند از درب واحدتون بیرون بیان برا گرفتن چندتا نون ساده
شاید تو شرایط سختی هستیم ولی اگه کشور های اطرافمون نا امن باشه و قصد تعرض به ماداشته باشن
هر ننه قمری مثل صدام لعنتی به خودش اجازه دست درازی به جان مال و ناموس همه ما میکنه (حواست باشه شماهم داری با خانواده زندگی میکنی) و از این قاعده جدا نیستی
روزتون خوش