زهرا احدی، دبیر انجمن تغذیه البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، گفت: برای درمان افسردگی و اختلالات خلقی از مصرف قند،شکر،شکلات، شیرینی،فست فود، سس ،نوشابه، حتی گاهی قهوه و نسکافه پرهیز کنیم.
دبیر انجمن تغذیه البرز افزود: همچنین استفاده از ویتامین های گروه B به خصوص فولیک اسید ،منیزیم، ویتامین E وC برای افسردگی و اختلالات خلقی مفید است اگرچه مصرف این نوع ویتامین ها باید با مشورت مشاور تغذیه و یا پزشک استفاده شود.
احدی گفت: مصرف امگا ۳، ماهی ،گردو ، مغز،لبنیات کم چرب ،مواد غذایی پروتئینی مثل تخم مرغ ، مرغ ،حبوبات ،موز ،آب هویج، نان سنگک ، نان سبوس دار، سیب زمینی، بلال، میوه های قرمز، بادام زمینی و درختی نیز برای درمان افسردگی و اختلالات خلقی مفیداست.
انتهای پیام / ر .ش