به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،با پخت این تیتاپ خانگی خوشمزه نیاز نیست میان وعده مدرسه بچه ها را از کیک های آماده بازار که دارای مواد افزودنی و نگهدارنده هستند خریداری کنید.
بیشتربخوانید
مواد لازم برای تهیه تیتاپ:
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۱ لیوان
شیر سه چهارم لیوان
روغن مایع سه چهارم لیوان
شکر سه چهارم لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری سرپر
طرز تهیه تیتاپ بدون فر:
ابتدا تخم مرغ و شکر را خوب با همزن بزنید حدود پنج دقیقه تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود و حجم آن سه برابر شود بعد به ترتیب روغن و شیر را اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید.
در آخر آرد و بکینگ پودر را که جداگانه با هم مخلوط کردید و سه بار الک کردید به موادتان اضافه کنید و با لیسک خوب هم بزنید نصف پیمانه از مایه سفید را جدا کنید به بقیه مواد یک قاشق پودر کاکائو اضافه کنید و کمی با همزن بزنید تا یکدست شود. مایه قهوهای را داخل ماهیتابه دو طرفه بریزید و نصف پیمانه مایه سفید را با یک قاشق آرد مخلوط کنید و داخل قیف یا کیسه فریزر بریزید و نوکش را سوراخ کنید و خطهای دالبری بزنید.
مایه سفید را به صورت دالبری روی مواد تیتاپ بریزید
ماهیتابه را به مدت نیم ساعت روی شعله پخش کن با حرارت کم بگذارید تا بپزد پنج دقیقه هم طرف بعدی تا کمی برشته شود. در آخر که کیک خنک شد به مستطیلهای یکدست ببرید و ما بین آنها خامه بریزید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/