به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سس رومسکو یا رومسکوی اسپانیایی، یک سس اسپانیایی تند است و شهرت جهانی دارد، از جمله مواد اصلی این سس بادام یا فندق و فلفل و سیر و گوجه است. رومسکو از جمله سسهای محبوب ماهیگیران اسپانیایی بوده و اغلب با غذاهای دریایی مثل ماهی و میگو یا سیبزمینی کبابی یا سرخشده، سبزیجات، گوشت، کراکر و ... خورده میشود.
روغن زیتون: یک چهارم پیمانه
نان تست خشک خرد شده: یک عدد
بادام یا فندق بدون پوست و خرد شده نیم پیمانه
سیر خرد شده پنج تا شش حبه
گوجه فرنگی نیم آب پز شده، بدون پوست و تخم نیم کیلوگرم
فلفل دلمهای کباب شده روی آتش ۲عدد
فلفل پاپریکا یک قاشق غذاخوری
سرکه سفید ۲تا ۳قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید
۱. فر را روی ۱۷۵ درجه تنظیم و گرم کنید.
۲. روغن را روی حرارت متوسط در قابلمه گرم کنید.
۳. نان تست و فندق یا بادام را در روغن تفت دهید و هم بزنید تا طلایی رنگ شود. سیر را اضافه کنید و ۲دقیقه هم بزنید.
۴. تمامی مواد تفت داده شده را همراه با نمک، گوجه فرنگی، فلفل دلمهای، پاپریکا و سرکه در غذاساز هم بزنید و خوب مخلوط کنید.
۵. سس به دست آمده را در ظرف مناسب بریزید و در فر قرار دهید تا به مدت ۱۵دقیقه بپزد و حالت کاراملی پیدا کند.
منبع: تابناک
انتهای پیام/