در این مطلب طرز تهیه پلوی سنتی شیرازی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  برای تهیه پلو شیرازی در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است. با ما همراه باشید.

مواد لازم :

گوشت چرخکرده...... ۵۰۰ گرم

پیاز رنده‌کرده ......۱ عدد

نمک‌و فلفل...... به میزان لازم

زردچوبه.... به میزان لازم

آرد نخودچی....۱ قاشق سوپخوری

روغن مایع.... ۳ قاشق سوپخوری

پیاز خردکرده.... ۱ عدد

کشمش... ۲۰۰ گرم

گردوی خردکرده.... ۱۰۰ گرم

برنج ....۴ پیمانه

رب انار..... ۲ قاشق سوپخوری

شیره‌ی انگور... ۱ قاشق سوپخوری

روش‌تهیه :

ابتدا گوشت، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و آردنخودچی را مخلوط کنید و کاملاً ورزدهید.

آن‌گاه از آن کوفته‌های کوچکی آماده کنید و در روغن سرخ نمائید. سپس در تابه‌ی مناسبی ۳ قاشق روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم و سبک شود. حالا کشمش و گردو را بیفزائید و باز هم اندکی آن‌ها را تفت دهید. اکنون کوفته‌ها را اضافه نمائید.

برنج را نیز مطابق با دستورالعمل‌های گذشته آبکش کنید. اینک پس از ریختن قدری روغن در کف قابلمه‌ای مناسب، برنج را در قابلمه بریزید و دم کنید.

حالا برنج را به شکل قالبی روی دیس مناسبی برگردانید، کوفته‌ها را وسط آن قرار دهید و مخلوط کشمش و گردو را اطراف برنج بریزید. در پایان، رب انار و شیره‌ی انگور را با هم مخلوط سازید و روی کوفته‌ها بریزید.

یادآوری: در صورت دلخواه، می‌توانید قدری کره یا روغن آب کنید و روی پلو بریزید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، آشپزی ایرانی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.