به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ته چین گوشت و مرغ جزو غذاهای دوست داشتنی است که کدبانوها در تهیه آن فوت وفنهای خاصی را به کار میبرند از جمله نکاتی که برای خوش رنگ شدن ته چین باید در نظر داشته باشید استفاده از مقدار کافی زعفران و روغن است.
۱- اضافه کردن زرشک همراه تکههای مرغ در میان پلو طعمی بی نظیر به غذا میبخشد. برای ته دیگ، ماست مناسبترین گزینه است.
۲- مرغ یا گوشتی که برای ته چین در نظر گرفته میشود باید کاملا پخته و آب گوشت به خورد گوشت یا مرغ رفته باشد.
۳- مرغ یا گوشت پخته برای ته چین مناسبتر است و استفاده از گوشت یا مرغ سرخ شده پیشنهاد نمیشود.
۴- میتوانید از تخم مرغ کامل یا فقط زرده تخم مرغ استفاده کنید. به ازای یک تخم مرغ کامل دو عدد زرده تخم مرغ جایگزین میشود.
۵- ته چین دستورهای متنوعی دارد، اما در کل به ازای هر یک لیوان برنج آبکشی شده یک لیوان ماست خامهای نیاز است.
۶- برای ته چین حتما از زعفران مرغوب استفاده کنید تا عطر آن در ته چین به خوبی احساس شود، زعفران را خوب دم سپس اضافه کنید.
۷- سس زعفرانی را میتوانید با کل برنج یا نصف آن را با برنج و نصف دیگر را با گوشت یا مرغ ریش ریش شده مخلوط کنید.
۸- برای پخت ته چین در فر، ته چین را داخل قالبی که میخواهید بریزید و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و با چاقو چند سوراخ روی آن ایجاد کنید و داخل فر با دمای متوسط قرار دهید.
۹- کشیدن فویل آلومینیومی بر روی قابلمه باعث بهتر و ملایم پخته شدن ته چین میشود و همچنین عطر و مزه همه مواد از جمله زعفران و زرشک به خورد هم میرود.
منبع: خراسان
انتهای پیام/