در گزارش زیر طرز تهیه خورش لوبیا سفید را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورش لوبیا سفید یکی از خوشمزه‌ترین خورش های ارومیه‌ای‌ها است. البته اصل این غذا ترکیه‌ای است و به دلیل نزدیکی ارومیه به مرز این کشور و رفت وآمدی که با مردم این کشور داشته‌اند این غذا وارد فرهنگ آن‌ها نیز شده است.

خورش لوبیا سفید متفاوت و خوشمزه + طرز تهیه

شاید بعضی‌ها با دیدن آن یاد آبگوشت بیفتند، زیرا ظاهر آن کمی شبیه به آبگوشت است. خورش لوبیا سفید به صورت‌های مختلفی نیز طبخ می‌شود. در بعضی از دستور پخت‌ها از فلفل دلمه نیز استفاده می‌کنند.


بیشتر بخوانید:



مواد لازم

گوشت خورشتی: ۴۰۰ گرم
لوبیا سفید: یک پیمانه سر خالی
پیاز: یک عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری سر پر
لیموی تازه: ۳ عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
گوجه فرنگی: برای تزیین

مراحل پخت

ابتدا پیاز را تفت دهید.

کمی که تفت خورد زردچوبه و بعد هم گوشت خورشتی را اضافه کنید.

سپس گوشت‌ها را خوب تفت دهید تا تغییر رنگ دهند.

رب گوجه رو اضافه کنید و باز کمی تفت دهید.

مرحله بعد لوبیا سفید را اضافه کنید.

دو سه لیوان روی مواد آب بریزید.

در قابلمه را بگذارید تا کم کم مواد بپزند.

بعد از ۲ ساعت و بعد از این که گوشت و لوبیا‌ها خوب پختند، در صورت تمایل چند عدد گوجه فرنگی را داخل خورش بیندازید تا یکی دو جوش بخورد.

حالا نمک و فلفل خورشت را اندازه کنید و به مقداری که دوست دارید آب لیمو اضافه کنید.

غذای شما آماده سرو است.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.