در گزارش زیر ۷ نکته مهم برای پخت مربای توت فرنگی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  میوه‌هایی که برای مربا در نظرمی گیرید، سالم و بدون لک باشد و زیاد رسیده نباشد ودر صورتی که شکر یا خاکه قند شما تمیز نیست و رنگ آن زرد است می‌توانید برای هر یک کیلوگرم آن یک عدد سفیده تخم مرغ را با چنگال خوب به هم بزنید و آن را به شربت در حال جوش اضافه کنید و از صافی رد کنید تا رنگ آن شفاف شود.

۷ نکته کلیدی برای پخت مربای توت فرنگی

در ادامه به نکات دیگر در این باره می‌پردازیم که مناسب حال و هوای این روزهاست.

۱-برای تهیه مربا یا شربت توجه داشته باشید که حرارت زیاد یا به مدت زیاد بوی شربت را نامطبوع می‌کند.

۲-شربت مربا را آن قدر بجوشانید تا قوام بیاید، اگر مقداری ازمربا را در نعلبکی بریزید و با یک قاشق وسط آن خطی بکشید، دو قسمت کاملاً جدا به وجود بیاید.

۳-هیچ وقت مربای گرم را در شیشه نریزید، صبر کنید تا خنک شود.

۴-برای جلوگیری از شکرک زدن مربای میوه‌های شیرین از آب لیمو استفاده کنید.

۵-آب‌لیمو را ۱۵-۱۰ دقیقه قبل از برداشتن ظرف مربا از روی حرارت به آن اضافه کنید.

۶-بهتر است برای پخت مربا از قابلمه لعابی استفاده کنید.

۷- موقع پخت مربا درِ قابلمه را باز بگذارید تا رنگ آن تغییر نکند.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۰۰:۴۷ ۰۴ تير ۱۳۹۹
شکر 4 ماه تو بازار نیست آخه با چی مربا درست کنیم شکر داره صادر میشه. شما که همچین وب میذاری که مربا درست کنید نمیدونم یخ در بهشت درست درست کنید شکر از کجا بیاریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۵۰ ۰۵ تير ۱۳۹۹
سلام کجا شکر نیست چند روز پیش ما شکر گرفتیم