به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گولاش یا گویاش (Goulash) یک سوپ یا خورش مجارستانی است که همراه با نان و برنج سرو میشود. این غذا گرچه اسم چندان جذابی ندارد، اما بسیار لذیذ و خوش عطر و بو است.
خورش گولاش با گوشت قرمز، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، سیر و آرد درست میشود. بنابر سلیقه تان میتوانید چاشنی و ادویههای به کار رفته در این غذا را کم یا زیاد کنید.
بیشتر بخوانید:
مواد لازم
گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله (بی استخوان): ۱ کیلو
روغن: ۱ پیمانه
پیاز سرخ کرده: ۲ یا ۳ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده: ۳ حبه
گوجه فرنگی: ۵۰۰ گرم
فلفل دلمه ای: ۳ عدد
آرد: ۱ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
مراحل پخت
گوشتها را به اندازه گوشتهای قیمه خرد کرده و بشویید.
درون یک تابه تفلون گوشت را همراه با پیاز روی حرارت ملایم قرار دهید.
در تابه را بگذارید و صبر کنید تا آب گوشت گرفته شود.
۲ الی ۳ لیوان آب به گوشت بیفزایید و به آن اجازه دهید تا پخته شود. دقت کنید که گوشت له نشود.
دانههای داخل فلفل دلمهای را خارج کنید و سپس آنها را خرد کنید.
فلفل را روی گوشتها بریزید و زیر گاز را کم کنید.
در یک تابه دو قاشق روغن تابهای ریخته و آرد را همراه آن سرخ کنید. (تا زمانی که بوی آرد بلند شود)
سپس آرد را داخل تابه گوشت ریخته و رب گوجه را به آن اضافه کنید.
مواد را حسابی با هم مخلوط کنید و اجازه دهید تا آب گوشت کاملا تبخیر شود.
روی گوجهها مقداری آبجوش بریزید و آنها را پوست بگیرید.
تخم گوجه فرنگیها را جدا کرده و روی آنها با چاقو برش ایجاد کنید. (گوجهها را قاچ نکنید بهتر است درسته باشند.)
گوجه فرنگیها را به گولاش اضافه کرده و به غذا نمک و فلفل بیفزایید.
حواستان باشد گوجهها له نشوند.
پس از اینکه غذا جا افتاد میتوانید آن را با نان یا برنج سرو کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/