در گزارش زیر طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خوراک گوشت و بادمجان یکی از غذا‌های سنتی استان فارس یا عامیانه همان شیراز خودمان است. شاید برخی فکر کنند که منظور ما همان خورش بادمجان معروف است که همه درست می‌کنند، اما خیر این غذا نوعی خوراک است که شاید مواد اولیه آن شبیه به آن خورش باشد، اما تفاوتی دارد و این است که در این غذا از کشک استفاده می‌شود و معمولا با نان خورده می‌شود. این غذا جز غذا‌های آسان به حساب می‌آید، زیرا خیلی سریع و راحت آماده می‌شود.

طرز تهیه یک خوراک خوشمزه با بادمجان + طرز تهیه


مواد لازم

بادمجان: ۱ کیلو (۶ عدد)
گوشت: ۳۰۰ گرم
لپه: نصف پیمانه
نعنا: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ: ۱ عدد
کشک: ۱ لیوان
گوجه فرنگی متوسط: ۲ عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم

مراحل پخت

ابتدا گوشت را با زردچوبه، ادویه و پیاز تفت می‌دهیم.

لپه‌ها را به آن اضافه می‌کنیم و شعله را کم می‌کنیم تا مواد با هم بپزد.

بعد از ۴۵ دقیقه بادمجان‌ها را به آن می‌افزاییم و کمی تفت می‌دهیم.

سپس گوجه‌های خرد شده را به آن می‌افزاییم تا آب بیاندازد.

با اضافه کردن نعنا خشک و نمک می‌گذاریم غذا خوب جا بیفتد.

در نهایت هنگام کشیدن غذا می‌توانید به آن کشک اضافه کنید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.