در گزارش زیر طرز تهیه پارافه میوه ای با طعم بستنی را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  پارافه یا پارفه دسر سرد خوشمزه و محبوبی است که با طعم‌های مختلف مثل شکلاتی، وانیلی، نارگیلی، موزی و… تهیه می شود.

طرز تهیه پارافه میوه ای با طعم بستنی

مواد لازم:

۱ لیوان شیر
نصف لیوان شکر
۴ سفیده‌ی تخم مرغ

۲ بسته کرم شانتی (پودر خامه ایرانی هم موجود هست از لوازم قنادیا تهیه کنید یا حتی از خامه قنادی هم میتونید استفاده کنید. اگر از خامه قنادی استفاده کردید به این ترتیب عمل کنید:خامه قنادی را از فریزر در بیارید و بزارید کمی یخش بازش شود، بعد با همون تکه‌های یخ با همزن بزنید تا خامه فرم بگیره بعد به مواد اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید).

۱ استکان فندق خرد شده

۱ استکان شکلات چیپسی

۲ق غ پودر پسته

۴ ق غ مغز پسته

بیسکوییت مادر خرد شده یا هر بیسکوییتی که دوست دارید

۲ ق غ گیلاس یا تمشک خرد شده

طرز تهیه:
سفیده‌ی تخم مرغ‌ها را با دور تند همزن تا زمانی که کاملا پف کند و سفید شود حدودا ۱۰ دقیقه بزنید.

در حال هم زدن شکر را هم کم کم اضافه کنید.

در یک ظرف دیگر کرم شانتی را با شیر تا زمانی که غلیظ شود هم بزنید. سپس سفیده‌ی تخم مرغ را به آن اضافه کنید. به جز تمشک همه‌ی مواد را اضافه کنید. در نهایت تمشک یا گیلاس را اضافه کنید یکی دو بار هم بزنید. قالب لوف را خیس کنید و مواد را داخل آن بریزید روی آن را صاف کنید و در فریزر به مدت ۵-۴ ساعت تا زمانی که یخ بزند بگذارید. (پیشنهاد میدم برای راحتی کار توی قالبتون سلفون بندازید بعد مواد را بریزید). ۵ دقیقه قبل از سرو پارافه را از یخچال فریزر خارج کرده از قالب جدا کنید و سرد سرو کنید.

نکته:

شما از هر نوع میوه‌ای که دوست دارید میتونیداستفاده کنید: توت فرنگی، موز، گیلاس.

پودر پسته و پسته رو میتونید حذف کنید.

نوش جان

منبع: turktarifi_banoo

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۷ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
سلام. خسته نباشین.
ببخشید توی این دسر ؛ سفیده ی تخم مرغ پخته نمیشه؟؟
یعنی اصلا این دسر حرارت نمیخواد؟؟؟
بوی زُهم تخم مرغ نمیده؟؟
Iran (Islamic Republic of)
مريم
۱۳:۵۳ ۲۸ خرداد ۱۳۹۹
سفیده تخم مرغ خام بخوریم ؟!؟!