در این مقاله دو راه به شما معرفی می‌کنیم که با کمترین مقدار روغن بتوانید بادمجان را سرخ کنید.

راز سرخ کردن بادمجان با کمترین مقدار روغنبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بادمجان یکی از خوشمزه‌ترین سبزیجاتی است که حتی سرخ کرده آن هم یکی از غذا‌های لذیذ است. یکی از اشکالات اصلی بادمجان جذب بالای روغن در هنگام سرخ شدن است. در این مقاله دو راه به شما معرفی می‌کنیم که با کمترین مقدار روغن بتوانید بادمجان را سرخ کنید.

چه کنیم بادمجان هنگام سرخ شدن روغن کمتری استفاده کند؟

بادمجان خوراکی مطبوع و خوشمزه‌ای است. بادمجان سرخ شده با این که مثل اسفناج، روغن به خود جذب می‌کند همراه با نان می‌تواند خوشمزه‌ترین وعده غذایی باشد، اما در ادامه برای سالم‌تر بودن نحوه پخت این غذا به دو روش اشاره می‌کنیم:

روش اول سرخ کردن بادمجان با کمترین مقدار روغن

ابتدا در یک قابلمه آب بریزید و بگذارید به جوش بیاید، کمی روغن و نمک به آن اضافه کنید (مثل ماکارونی) سپس بادمجان‌ها را داخل آب جوش بریزید و بعد از پنج دقیقه آبکش کنید و در نهایت بادمجان‌ها را سرخ کنید.

روش دوم سرخ کردن بادمجان با کمترین مقدار روغن

بادمجان را پوست بگیرید و برش بزنید. سپس در ماهیتابه بچینید و کمی نمک روی آن‌ها بپاشید و حدود نصف استکان آب به آن اضافه کنید. در صورتی که بادمجان‌ها نازک برش داده شده مقدار آب کمتری بریزید، در ماهیتابه را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد. زمانی که آب به خورد بادمجان رفت و بادمجان نرم شد، یکی دو قاشق روغن و اندکی زردچوبه به آن اضافه کنید و بگذارید سرخ شود.

منبع:زندگی آنلاین

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۵ ۱۰ آذر ۱۳۹۹
سلام خداقوت خسته نباشید. عالی بود ممنون.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۸ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
ما بادمجان رو پوست کنده وتقریبا دوسه قاشق روغن روی ان می پاشیم ومیگذاریم یکساعت بماند
بعد میشوییم خشک کرده وسرخ میکنیم راحت ترین وبهترین روش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۷ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
سلام من این روشها رو امتحان کردم ولی طعم خوشمزه ای که بادمجان سرخ شده داره رو این روش نداره و طعم آبپزی داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۷ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
سلام
من یکی دوتا تخم مرغرو سفیشو جدا میکنم بستگی به مقدار بادمجانها داره
وپشتو روی بامجانهای نصف شده رو در سفیده آغشته میکنم وبعد سرخ میکنم عالی میشه وروغن خیلی کمتری میبره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۶ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
باسلام
اگر روغن رادرماهیتابه بریزید و درحال داغ شدن بادمجونهارو بعدازپوست گرفتن به ماست آغشته کنید ودرروغن انداخته وسرخ کنید هم خیلی قشنگ سرخ میشن وهم اینکه روغن اصلا استفاده نمیشه و تمام روغن در ماهیتابه میماند
Iran (Islamic Republic of)
مهرسا
۱۵:۰۳ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
من بعد از اینکه بادمجان رو پوست گرفتم،نمک میزنم و همه رو داخل یه نایلکس میذارم و درشو میبندم. برا سرخ شدن اینطوری خیییلی کم روغن میبره.
Iran (Islamic Republic of)
...
۱۴:۳۵ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
قبل سرخ کردن بادمجون و ووی سفیده تخم مرغ بزنید و بعد اضافی هاشو با دست بگیرید به اندازه نهایت یک یا دوقاشق روغن بیشتر نمیخواد
Iran (Islamic Republic of)
لیلا
۱۴:۰۱ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
یه راه خیلی سریع و بی دردسر کم مصرف کردن روغن برای سرخ کردن بادمجان سفیده تخم مرغ هست
یه سفیده تخم مرغ رو بزنین تا کف کنه بعد با فرچه یا دست اطراف بامجانهای پوست گرفته شده رو با مقدارکمی از اون اغشته کنید و بعد سرخ کنید سالهاست من این کار رو میکنم و عالیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۵ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
اگر روغن داغ داغ باشد بادمجان در زمان سرخ شدن روغن کمتری جذب می کند
United States of America
ایران
۱۲:۳۶ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
این نوع پیامها بهتر از جنجالهای سیاسی است .
United States of America
کهنه سرباز
۱۲:۳۲ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
سلام. مادرم مرحومه سیده شهربانو می فرمود .بعد پوست کندن بادمجون . دو سه ساعت بعدش سرخ کنید البت ادویه از اول باید زد
Germany
آمنه
۱۲:۲۵ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
باسلام، ما هم بعداز نمک زدن زیر نور آفتاب خشک نموده تا روغن کمتری جذب نماید.
Iran (Islamic Republic of)
احمد
۱۱:۰۵ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
من بادمجان با آرد سوخاری یا با ماست سرخ میکنم خیلی بهتره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۵ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
درسته عالی میشه
Iran (Islamic Republic of)
اذر
۱۴:۱۶ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
چه جالب ا حالاونشنیده بودم
Iran (Islamic Republic of)
ستایش
۱۰:۱۲ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
قبل از سرخ کردن یکم ماست به بادمجانها بمالید روغن کمتری میبره و خیلی خوشمزه تر میشن
Iran (Islamic Republic of)
عسل
۰۸:۰۲ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
اینجوری فک نکنم بادمجانها خوب در بیان اخه بادنجانها بخار پز و خیلی نرم میشن و ظاهرشون رو از دست میدن معمولا بادمجان سرخ کرده بایدظاهرشو حفظ کنه نه له بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۰ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
نه خوب میشه قشنگ میشه. فقط یکم بیشتر طول میکشه تا سرخ و طلایی بشه