به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،برای تهیه جگر فست فودی در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.
یک ساندویچ جگر خانگی ساده که مثل جگرکی و فست فودها آموزش خواهیم داد که به خوشمزهترین شکل یک ساندویچ جیگر لذیذ درست نماییم، ما برای این کار ابتدا جگرها را درون تابه سرخ میکنیم بعد آنها را داخل ساندویچ خواهیم ریخت که اینکار یکسری قلق جیگرکی دارد که در ادامه آنها را توضیح میدهیم.
مواد لازم برای دو ساندویچ:
نان باگت
جگر گوسفند ۳۰۰گرم
پیاز یک عدد
قارچ ۲۰۰گرم
فلفل سبز
زردچوبه و نمک
گوجه
خیارشور
زیتون
کاهو
طرز تهیه:
کف ماهیتابه را روغن ریخته و ابتدا جگر را خرد میکنیم و درون ماهیتابه میریزیم، سعی کنید به ریزترین حالت ممکن خرد نمایید.
من علاوه بر جگر کمی قلوه هم خورد نمودم.
یک عدد پیاز را خرد مینماییم.
ماهیتابه را که درونش روغن جگر هست روی شعله اجاق گاز قرار میدهیم.
سپس پیازهای خرد شده را به جیگر درون ماهیتابه اضافه مینماییم.
قارچ و فلفل و زیتون را خرد میکنیم.
وسط قارچها را برش دهید تا برای تزیین درون ساندویچ استفاده کنید و بقیه قارچ را کامل خرد نمایید تا درون ماهیتابه بریزیم
قارچ و فلفل و زیتون را درون ماهیتابه میریزیم تا جگر طعم دار و خوش عطر شود.
پس از کمی روی شعله گاز بودن، سه قاشق رب گوجه و یک قاشق زردچوبه به ماهیتابه اضافه میکنیم.
بعد از تفت دادن ماهیتابه را از روی گاز بردارید.
وسط نان باگت را برش دهید و کمی از خمیر میان باگت را دور بریزید.
جگر پخته شده را درون ساندویچ پر کنید.
درون ساندویچ را با توجه به علاقه خودتان با گوجه، خیارشور، کاهو، زیتون، قارچ و سبزیجات پر کنید.
برای بیشتر لذیذ شدن از سس سفید و قرمز نیز درون ساندویچتان استفاده کنید.
جگر سیاه علاوه بر آهن، سرشار از ویتامینهای گروه B، A و منبع اسید فولیک و روی است.
جگر سیاه از منابع بسیار غنی ویتامین A نیز هست، ویتامین A از گروه ویتامینهای محلول در چربی است که در رشد، سلامت پوست، بینایی و بالا رفتن مقاومت بدن در برابر عفونتها نقش به سزایی دارد.
جگر سیاه یکی از مواد غذایی است که از لحاظ مقدار ویتامین A تقریبا ماده غذایی شبیه به آن وجود ندارد، در افرادی که دچار کمبود این ویتامین هستند، مصرف کمی جگر یا عصاره آن میتواند به خوبی مشکل آنان را بر طرف سازد، ویتامین A موجود در جگر موجب حفظ سلامتی مخاط دستگاه تنفسی فوقانی و گوش داخلی نیز میشود.
جگر منبع قابل توجهی از پروتئین، آهن، روی، مس، منگنز، سلنیوم، فسفر، ویتامینهای گروه ب B۶، pp , B۲ , B۱ و B۱۲ و ویتامینهای D , C , A و E است.
جگر ۳ برابر گوشت قرمز آهن دارد.
جگر بره دارای ارزش تغذیهای معادل جگر گاو، غنیترین جگر است.
ویتامین B۱۲ موجود در جگر برای رشد طبیعی، نگهداری و سلامت بافتهای عصبی و برای عمل طبیعی تشکیل خون لازم است، این ویتامین همچنین بر ژنها و ساختن سلولها اثر میگذارد.
ساندویچ جگر را میتوانید به بهترین و خوشمزهترین شکل با راحتترین طرز تهیه درست نمایید، حتی با لوازم خانگی نیز میتوانید مانند تجهیزات رستوران ساندویچی میتوان یک ساندویچ خوشمزه تهیه کنید که انگار با تجهیزات فست فود درست شده است.
امیدوارم از این غذای فست فود و آموزش آشپزی لذت ببرید و دوست داشته باشید، من و خانواده ام که خیلی از خوردن این ساندویچ خوشمزه لذت بردیم.
منبع: آشپزخانه ها
انتهای پیام/