مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور گفت: ارزشیابی‌های مستمر دانشجویان در طول ترم از طریق کلاس‌های مجازی صورت گرفته و به همین دلیل، ملاک محاسبه نمره پایان ترم بر اساس این ارزشیابی است.

امیر حسین بهروز، مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور در گفت وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره راهکار‌های این دانشگاه برای جلوگیری از تقلب در جلسه امتحان گفت: دانشگاه پیام نور برای برگزاری امتحانات این ترم ارزشیابی پایان ترم دارد به این صورت که تمام نمره پایان ترم را معطوف به آزمون نهایی که استاد در صدد است آن را برگزار کند، نکرده ایم.

بهروز افزود: ارزشیابی‌های مستمر دانشجویان در طول ترم از طریق کلاس‌های مجازی صورت گرفته و به همین دلیل، ملاک محاسبه نمره پایان ترم بر اساس این ارزشیابی است.

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور ادامه داد: در ارزشیابی پایانی به استادان این  اختیار داده شد که علاوه بر ارزشیابی مستمر، سهمی هم به آزمون داده شود.


بیشتر بخوانید: شیوه حمایت صندوق رفاه از دانشجویان خوابگاه‌های خودگردان


راه کار‌های جلوگیری از تقلب در امتحانات مجازی دانشگاه پیام نور

شیوه برگزاری آزمون‌های آنلاین توسط استادان پیام نور

او درباره شیوه برگزاری آزمون‌های آنلاین توسط استادان گفت: استادان می‌توانند از طریق سامانه آزمون آنلاین و یا از طریق اپلیکیشن هوشمند "پیام من"، آزمون‌های خود را برگزار کنند. در فرآیند برگزاری، سوالات و گزینه‌ها را به صورت رندمی گذاشته اند؛ به این صورت که پاسخ سوالات دانشجویانی که همزمان یک درس را امتحان می‌دهند، متفاوت است. برای مثال گزینه صحیح برای یک دانشجو ممکن است «الف» و برای دانشجوی دیگری «ب» باشد.

راه کار‌های جلوگیری از تقلب در امتحانات مجازی دانشگاه پیام نور

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور در پایان گفت: خیلی از استادان در نوع طراحی سوالات و کاربرد اعداد و ارقام خلاقیت‌هایی به کار برده‌اند، براین اساس تقریبا سوالات برای هر دانشجو، اختصاصی شده است. در واقع استادان برای به حداقل رساندن تقلب، اقدامات متعددی را انجام داده‌اند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.