به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مریم نوابزاده، متخصص طب ایرانی اظهار کرد: یکی از مشکلات روزهداری، بوی بد دهان بوده که گاهی بسیاری آزاردهنده است.
وی افزود: اگر این حالت شدید و آزاردهنده باشد، نشاندهنده بیماری یبوستهای شدید گوارشی، مشکلات کبد و کلیه، بهداشت نامناسب دهان و دندان و عفونتهای ریه است.
این متخصص طب ایرانی با بیان اینکه برای رفع بوی بد دهان باید این بیماریها برطرف شود، افزود: در ایام روزهداری، متابولیسم قند و گلوکز به متابولیسم چربی تغییر میکند.
نوابزاده ادامه داد: چربیها با سوختن خود تولید موادی به نام کتون کرده و گازهای فراری در مجاری تنفسی و ریه آزاد میکنند که موجب بوی بد دهان شده و این حالت در کودکان و زنان بیشتر دیده میشود.
وی بیان کرد: توصیه میشود این افراد ابتدا بهداشت دهان و دندان خود را رعایت کرده و پس از مصرف غذا از نخ دندان استفاده کنند.
این متخصص طب ایرانی با بیان اینکه شستشوی مکرر دهان و حلق با آب نمک میتواند بسیار کمککننده باشد، افزود: افراد باید از مصرف برخی از مواد غذایی مانند سیر و پیاز خام، تره و شنبلیله خودداری کنند.
نوابزاده با بیان اینکه مصرف زیاد گوشت و غذاهای دیر هضم نیز باعث ایجاد بوی نامطبوع دهان میشود، یادآور شد: افراد باید سعی کنند آب یخ همراه غذا مصرف نکنند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/