به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خاویار انواع گوناگونی دارد، چون خاویار طلایی، سرخ و سیاه که البته در این میان خاویار سیاه از ارزش قابل توجهی برخوردار میباشد و هم اکنون هر صد گرم از این ماده غذایی با ارزش در حدود ۱۵۰ هزار تومان به فروش میرسد.
برای اینکه خاویار سیاه تولید شود، ماهیهای خاویار باید به سن ۱۵ تا ۲۰ سال برسند که زمان بسیار زیادی است. به همین دلیل شکار این نوع خاویار در آمریکا ممنوع شده است.
مارک گلمن و مارک زاسلاوسکی هر دو اهل اوکراین هستند که برنامه تولید خاویار سیاه را در فلوریدا راه انداخته و تولید آنرا انحصاری کرده اند. آنها با ایجاد شرایط خاص دمایی و رژیمهای خاص غذایی توانسته اند سن تولید این نوع خاویار را تا ۶ سال برسانند. آنها دو نوع خاویار بلوگا و سوروگا را بعنوان ماهیان خاویاری در این استخر مخصوص پرورش میدهند.
منبع: تاپ ناپ
انتهای پیام/