به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مقاله با ۳ روش متفاوت رولت کالباس تهیه کرده ایم شما میتوانید آن را به راحتی در منزل تهیه کنید و از آنها برای جشنهای تولد استفاده کنید.
طرز تهیه رولت کالباس پنیری:
مواد لازم برای رولت کالباس پنیری:
نان لواش یا نان ترتیلا ۴ عدد
کالباس یا ژامبون ۸ ورقه بزرگ
تخم مرغ ۲ عدد
پنیر خامهای ۱۲ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
فلفل قرمز به مقدار لازم
سبزی ریحان به مقدار لازم
طرز تهیه رولت کالباس پنیری:
برای تهیه رولت کالباس پنیری، پنیر خامهای را با سیر رنده شده مخلوط کنید و روی نانها بزنید و خوب پخش کنید سپس روی هر نان ۲ ورقه کالباس، چند برگ ریحان و مقداری فلفل قرمز خرد شده بریزید.
تخم مرغها را داخل کاسهای بشکنید، نمک و فلفل بزنید و مخلوط کنید سپس در ماهیتابه بریزید (تخم مرغها را داخل ماهیتابه هم نزنید و مانند کرپ یکدست آماده کنید).
تخم مرغهای نیمرو شده را روی مواد دیگر قرار دهید و نانها را رول کنید (لوله کنید) سپس رولها را با سلفون خوب بسته بندی کنید و در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
پس از خنک شدن نان را به شکل رولت برش بزنید و به همراه نوشیدنی و سس مورد علاقه تان سرو کنید (برای تمیز درآمدن رولتها دقت کنید که رولها خوب سرد شده باشند و چاقو تیز باشد).
طرز تهیه رولت کالباس با سیب زمینی:
مواد لازم برای رولت کالباس:
آرد ۲/۳ پیمانه
شیر ۱/۴ پیمانه
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
فللفل به مقدار خیلی کم
مواد میانی خمیر:
سیب زمینی پخته ۱ عدد بزرگ
خیار شور ۵ عدد
پیازچه (فقط قسمت سفید آن) ۲-۳ شاخه
تره و جعفری تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
کالباس (ژامبون) ۸ عدد
طرز تهیه رولت کالباس با سیب زمینی:
برای طرز تهیه رولت کالباس به این روش ابتدا سیب زمینی را بشویید و با آب و نمک بگذارید بپزند. سپس تخم مرغ، شیر، روغن، نمک و فلفل با همزن بزنید. سپس آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
تابه نچسبی را چرب کنید بهتر است تابه مستطیل شکل باشد. اگر نداشتید از تابه گرد استفاده کنید و بعد از پخت آن را به شکل مستطیل برش بزنید.
مقداری از مواد را در تابه بریزید تا حدی که کف آن را کاملا بپوشاند و خمیرتان کلفت نشود، حدود ۳ دقیقه صبر کنید تا خمیر خودش را بگیرد و بعد خمیر را پشت و رو کنید؛ و اکنون هم ۳ دقیقه صبر کنید تا طرف دیگر آن هم بپزد.
سپس خمیر را روی کاغذ روغنی برگردانید؛ و با همان کاغذ سریع رول کنید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود. همهی مواد خمیرتان را به همین روش درست کنید و کنار بگذارید.
اکنون به سراغ مواد میانی بروید، ابتدا سیب زمینیها را پوست بگیرید و آنها را رنده کنید سپس خیارشور را رنده کنید و بعد جعفری و پیاه خرد شده و مقداری نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
بعد سس مایونز را اضافه کنید اندازهی سس به حدی نباشد که موادتان شل شود. خمیر رول شده را باز کنید اگر از تابهی گرد استفاده کردید اکنون آن را به شکل مستطیل برش بزنید.
روی خمیر را سس مایونز بزنید و روی آن را یک لایه از ورقههای ژامبون قرار بدهید. (روی هر خمیر حدود ۴ ورق ژامبون قرار گرفت البته بستگی به سایز تابه تان دارد) و بعد روی ژامبونها را از مواد سیب زمینی بگذارید مواد را کاملا روی آن پخش کنید.
رولت ژامبون را دوباره به آرامی و محکم این بار بدون کاغذ روغنی رول کنید. کاغذ را دور آن بپیچید و آن را درون یخچال قرار بدهید تا خودش را بگیرد و بعد با چاقوی تیز برش بزنید؛ و آن را به سلیقهی خود تزیین کنید.
طرز تهیه رولت ژامبون:
مواد لازم برای تهیه رولت ژامبون:
کالباس یا ژامبون گوشت ۸ ورق
خیارشور ۲ عدد
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه نان رولت یا کرپ:
آرد ۳/۴ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
شیر یا ماست رقیق ۱ لیوان
نمک ۱/۳ قاشق چایخوری
طرز تهیه رولت ژامبون:
برای طرز تهیه رولت کالباس، ابتدا تخم مرغها را درون کاسهای بشکنید و هم بزنید، سپس شیر یا ماست رقیق را به تخم مرغها اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.
نمک و آرد را با هم مخلوط کنید و به تخم مرغ و شیر اضافه کنید و مخلوط کنید و همه مواد را با هم، هم بزنید تا یکدست شود.
یک تابه مستطیل شکل را با مقدار کمی روغن چرب کنید و تابه را روی حرارت ملایم بگذارید.
سپس مقداری از مواد کرپ را به صورت یک لایه نازک کف تابه بریزید. هنگامی که خودش را گرفت و یک طرف خمیر که پخته شد، خمیر را برگردانید تا طرف دیگر هم پخته شود.
نان رولت آماده است. آن را درون سینی قرار بدهید و چند دقیقه درون یخچال قرار بدهید تا خنک شود. با باقیمانده مایه خمیر باز هم نان رولت درست کنید.
برای اینکه کارتان راحتتر شود میتوانید مانند دستور بالا آن را با کاغذ روغنی رول کنید و داخل یخچال قرار بدهید.
بعد از اینکه نانهای رولت خنک شدند، سس مایونز را روی نان پخش کنید و ورقههای کالباس را بر روی آن بچینید. خیار شورها را به صورت ورقههای نازک برش بزنید و روی کالباسها قرار بدهید و در آخر جعفریهای خرد شده را بریزید.
خیلی با احتیاط و محکم نانها را رول کنید. میتوانید آنها را برش بزنید و بعد داخل یخچال قرار بدهید اگر نرم بود و برش زدن آن مشکل بود دور آن کاغذ بپیچید و درون یخچال قرار بدهید و بعد از چند ساعت بیرون بیاورید و بعد برش بزنید؛ و در آخر آن را به سلیقهی خود با ماست چکیده یا انواع سس و سبزیجات تزیین کنید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/