کوکو کدو سبز نوعی کوکوی خوشمزه و مجلسی است که به روش‌های مختلفی درست می‌شود و تنوع مواد و ادویه‌های مورد استفاده در آن زیاد است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کوکو کدو سبز نوعی غذای ساده است که اغلب به عنوان شام یا یک غذا برای بیرون بردن از آن یاد می‌شود. کوکو سبزی، کوکو سیب زمینی و کوکو لوبیا سبز انواع کوکو هستند که نام آن‌ها را بیشتر شنیده اید، ولی نام کوکو کدو سبز را ممکن است به ندرت شنیده باشید. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه این کوکو را آموزش دهیم.

طرز تهیه کوکو کدو سبز خوشمزه و مجلسی به ۳ روش

طرز تهیه کوکو کدو سبز رژیمی
مواد لازم
کدو سبز متوسط ۳ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
پیازچه ۳ عدد
آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
پودر آویشن، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

دستور تهیه:

فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
کدو را پس از شستن و خشک کردن، رنده کنید و مقداری نمک روی آن بریزید.
۵ الی ۶ دقیقه صبر کنید تا آب موجود در کدوی رنده شده خارج شود، سپس آن را فشار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.
آب اضافی کدو را دور ریخته و کدوی رنده شده را در کاسه‌ای بریزید.
پیازچه را به صورت نگینی خرد کرده و سپس به کدوی رنده شده اضافه کنید.
تخم مرغ‌ها را در کاسه دیگری شکسته، آرد را به تدریج به آن اضافه کرده و هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را به تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند. سپس آن را به مخلوط کدو سبز و پیازچه اضافه کنید و هم بزنید.

روغن زیتون را به مایه کوکو اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
سینی فر را با کمی روغن چرب کنید و مایه کوکو را در آن پهن کنید.
سینی را به مدت ۴۵-۴۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا کوکو کدو سبز پخته و آماده مصرف شود.
قبل از خارج کردن کوکو از فر، چک کنید که وسط کوکو کاملا پخته شده باشد و پس از خارج کردن سینی از فر چند دقیقه صبر کنید تا کوکو کمی سرد شود، سپس آن را برش زده و در ظرف سرو بکشید.

طرز تهیه کوکو کدو سبز خوشمزه و مجلسی به ۳ روش


مواد لازم
کدو سبز بزرگ ۲ عدد
هویج متوسط ۲ عدد
سیب زمینی متوسط ۱ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
جعفری تازه خرد شده ۱/۲ پیمانه
شوید تازه خرد شده ۱/۲ پیمانه
پودر نعنا خشک ۱ قاشق مرباخوری
پودر چیلی ۱ قاشق مرباخوری
آرد ۱+۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه:

سیب زمینی، هویج و پیاز را پوست گرفته و در ظرفی رنده کنید. کدو‌ها را بدون پوست گرفتن رنده کنید و پس از چند دقیقه آب اضافی سبزیجات رنده شده را بگیرید و دور بریزید.
شوید و جعفری را ساطوری کرده و به سبزیجات رنده شده فوق اضافه کنید.
پودر نعنا خشک، پودر چیلی، نمک و فلفل را نیز به مواد فوق اضافه کرده و هم بزنید تا یکنواخت شوند.
تخم مرغ‌ها را در ظرف دیگری شکسته و خوب هم بزنید، سپس آن را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید.
آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و روی مواد فوق الک کنید، سپس مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
تابه نچسبی را روی حرارت قرار دهید، ۳-۲ قاشق غذاخوری روغن در آن بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود.
مایه‌ی کوکو را به شکل دلخواه در روغن داغ سرخ کنید و پس از سرخ شدن یک طرف، کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.



مواد لازم
کدو سبز متوسط ۴ عدد
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
پنیر پارمزان رنده شده ۳-۴ قاشق غذاخوری
زعفران اب کرده ۲ قاشق غذاخوری
نمکف فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه کوکو کدو سبز خوشمزه و مجلسی به ۳ روش

دستور تهیه:

سیب زمینی‌ها را شسته و آب‌پز کنید، سپس پوست بگیرید و رنده کنید تا له شود.
کدو‌ها را پس از شستن رنده کنید، مقداری نمک روی آن بریزید و پس از ۱۰ دقیقه در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
کدوی رنده شده و سیب زمینی له شده را در کاسه‌ای ریخته، نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران، تخم مرغ و پنیر را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
روغن را در تابه نچسبی داغ کنید و مایه کوکو کدو سبز را در آن بریزید.
درب تابه را ببندید تا کوکو پخته و منسجم شود.
پس از اینکه یک طرف کوکو طلایی شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود.

طرز تهیه کوکو کدو سبز خوشمزه و مجلسی به صورت رژیمی

منبع: ستاره

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.