به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کوفته مرغ در انواع گوناگون و با مواد مختلفی درست میشود. کوفته مرغ سرخ شده، کوفته مرغ و برنج و کوفته مرغ و پنیر سه نوع کوفته خوشمزه هستند که با گوشت مرغ چرخ کرده یا مرغ پخته و ریش شده تهیه میشوند.
در ادامه قصد داریم طرز تهیه کوفته مرغ و پنیر را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
مرغ چرخ کرده ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
پودر سوخاری ۱/۳ پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده ۱/۳ پیمانه
پودر آویشن ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پنیر موزارلا ۱ پیمانه
سس گوجه فرنگی به میزان لازم
دستور تهیه:
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
مرغ چرخ کرده را در کاسه بزرگی ریخته، تخم مرغ، پودر سوخاری، نمک، فلفل، پنیر پارمزان، پودر آویشن و پودر سیر را به آن اضافه کنید، سپس مواد را با دست مخلوط کرده و خوب ورز دهید تا به شکل خمیر یکدستی درآیند.
خمیر حاصل را به شکل کوفتههای هم اندازه درآورید و یک تکه پنیر موزارلا میان هر کوفته قرار دهید.
اطراف کوفتهها را در کمی روغن روی حرارت ملایم سرخ کنید.
کف سینی فر را چرب کرده و کوفتهها را در آن بچینید. سپس سینی را ۳۰-۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کوفته مرغ آماده شود.
کوفته مرغ را در ظرف سرو بچینید، سس گوجه فرنگی را در ظرف مخصوص سس بریزید و کنار آن قرار دهید.
کوفته مرغ و پنیر
کوفته یکی از ابداعات آشپزخانه ایرانی است که اگر چه به کشورهای مختلف سفر کرده و در هر کشوری رنگ آن محل را به خود گرفته، ولی نام فارسی خود را حفظ کرده است. کوفته غذایی قدیمی بوده که در اصل با گوشت کوبیده در هاون درست میشده است. گوشت کوبیده در هاون خاصیت چسبندگی فراوان پیدا میکرده و در نتیجه مایه کوفته هنگام پختن در آب وا نمیرفته است. امروزه دیگر کوبیدن گوشت در هاون جایگاهی ندارد و به جای آن گوشت را چرخ میکنند که در اینصورت خطر وا رفتن کوفته در حین پخت وجود دارد. برای حل این مشکل معمولا گوشت را دو سه بار چرخ میکنند یا یکی دو عدد تخم مرغ به آن اضافه میکنند، هرچند تخم مرغ در ترکیب مایه کوفته مادهای اضافی است.
منبع: ستاره
انتهای پیام/