به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، مسعود اسدی پور رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بم از تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی و رستورانها در ایام ماه مبارک رمضان خبرداد و گفت: با توجه افزایش عرضه و تقاضا در بازار، نظارتهای دامپزشکی بر واحدهای تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی تشدید می شود.
اسدی پور افزود: در ایام ماه مبارک رمضان شبکه دامپزشکی شهرستان بم به منظور کنترل و نظارت بهداشتی بر انواع گوشت و فرآوردههای خام دامی تعداد ۳ اکیپ گشت زنی منظم در سطح شهر اقدام به بازدید از مراکز تحت پوشش میکند و با اجرای این طرحهای ویژه نظارتی شاهد افزایش امنیت سلامت مردم و کاهش تخلفات خواهیم بود.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بم بیان داشت:از جمله وظایف دامپزشکی نظارت بهداشتی بر تولید، استحصال، حمل و نقل، نگهداری، فرآوری و عرضه فرآوردههای خام دامی میباشد که این امر بصورت مستمر در طی سال به منظور حفظ سلامت و صیانت از حقوق مصرف کنندگان انجام میشود که نقش به سزایی در پیشگیری از بیماریهای قابل انتقال از غذا دارد.
او با اشاره به اینکه کنترل و نظارتهای مستمر در ارتقای وضعیت بهداشتی جامعه بسیار حائز اهمیت است گفت: شهروندان در هنگام خرید فرآوردههای خام دامی به لیبل درج شده بر روی بسته بندیها و در صورت مشاهده هرگونه موارد تخلف بهداشتی با شماره تلفن ۰۳۴-۴۴۲۱۳۷۴۴ تماس حاصل کنند تا در اسرع وقت نسبت به موضوع گزارش شده رسیدگی و با متخلفان برخورد قانونی صورت پذیرد.
انتهای پیام /ی