مدیرکل اوقاف استان قم گفت: در راستای ایجاد درآمد پایدار برای بقاع متبرکه، نیروگاه‌های خورشیدی در ۱۲ بقعه استان راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، حجت‌الاسلام عباس اسکندری مدیرکل اوقاف استان قم گفت: یکی از سیاست‌های جدید سازمان اوقاف، ایجاد درآمد پایدار برای بقاع متبرکه است.

حجت‌الاسلام اسکندری افزود: بر این اساس طرح راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی برای ۱۲ بقعه استان قم در نظر گرفته و اجرایی خواهد شد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم با بیان اینکه ظرفیت تولید این نیروگاه‌ها در مجموع ۳۴۰ کیلووات است عنوان کرد: برای راه‌اندازی این تعداد صفحات خورشیدی در بقاع متبرکه، ۳ میلیارد تومان هزینه در نظر گرفته شده است.

او با اشاره به اینکه این نیروگاه‌ها به شبکه سراسری برق متصل می‌شوند و خرید تضمینی ۲۰ ساله دارند، بیان کرد: طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته و در سال ۹۹ نیروگاه‌های خورشیدی در ۱۴ بقعه دیگر هم راه‌اندازی خواهند شد.

حجت الاسلام اسکندری یادآورشد: امامزادگان و بقاع متبرکه از طریق عوائد و نذورات مردمی اداره می‌شوند و بودجه مصوب دولتی ندارند به همین دلیل و با توجه به سیاست‌های سازمان اوقاف به منظور ایجاد درآمد پایدار برای بقاع متبرکه، یکی از راهکارها، استفاده از طرح خرید تضمینی ۲۰ ساله وزارت نیرو است و بر این اساس، احداث نیروگاه‌های خورشیدی تولید برق کوچک مقیاس (پشت بامی) در ۱۲ بقعه در دستور کار اوقاف استان قرار گرفت.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم با بیان اینکه مجوز‌های لازم از شرکت توزیع نیروی برق استان قم برای احداث نیروگاه خورشیدی اخذ شد، عنوان کرد: با تأمین اعتبار لازم، این نیروگاه‌های کوچک مقیاس از سه ماه آینده وارد مدار تولید می‌شوند.

حجت الاسلام اسکندری گفت: در گام دوم و طی سال آینده، ۱۴ بقعه دیگر برای اخذ مجوز و راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی در دستور کار قرار می‌گیرد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم عنوان کرد: اداره کل اوقاف استان قم آمادگی کاملی برای جذب کمک‌های خیرین و واقفان برای مشارکت در اینگونه طرح‌ها دارد و اگر افرادی بخواهند از این طریق به بقاع متبرکه کمک کنند، می‌توانند به ادارات اوقاف استان مراجعه کنند.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار