مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: نظارت و کنترل بر فعالیت تمام صنوف اغذیه فروشی در ماه رمضان به‌طور جدی در دستور کار کارشناسان این مرکز قرار دارد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،  سیدمهدی میرجهانیان مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: نظارت و کنترل بر فعالیت تمام صنوف اغذیه فروشی در ماه رمضان به‌طور جدی در دستور کار کارشناسان این مرکز قرار دارد و در این راستا جلساتی با صنف اغذیه‌فروشان شامل رستوران‌داران، تالارداران، حلیمی‌ها، کبابی‌ها، کله‌پزی‌ها و دیگر فروشندگان برگزار و بر ضرورت رعایت موارد بهداشتی تاکید شده است.

او با اشاره به تداوم شیوع بیماری کرونا گفت: طبق دستورالعمل‌های گام دوم فاصله‌گذاری هوشمند مدیریت کرونا، اغذیه‌فروشان فقط می‌توانند به صورت بیرون‌بر فعالیت کنند و تحت شرایط خاص که تجمعی در محل صورت نگیرد و همه موارد توصیه‌ای و بهداشتی رعایت شود، می‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند.

مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت اصفهان به مردم اطمینان خاطر داد که سلامت مردم در صدر اولویت‌ها قرار دارد و کارشناسان و کارکنان بهداشت محیط استان نظارت لازم را بر اغذیه فروشان دارند.

او  اظهار داشت: بازرسان بهداشت محیط با همکاری سایر نهاد‌ها مانند نیروی انتظامی و اصناف و همچنین نیرو‌های مردمی و بسیج به‌طور مستمر بر فعالیت واحد‌های صنفی و رعایت دستور‌های بهداشتی نظارت می‌کنند.

میرجهانیان با اشاره به روند بازرسی‌های صورت گرفته از صنوف مواد غذایی در اصفهان در چند روز اخیر گفت: در این بازرسی‌ها به‌طور ویژه سلامت مواد غذایی، بهداشت فردی و وضعیت ابزار و تجهیزات هم مورد بررسی قرار گرفت و مقدار زیادی مواد غذایی تاریخ گذشته یا غیرقابل مصرف در رستواران‌های سطح استان کشف و معدوم شد.

او از پُلمب برخی از واحد‌های صنفی فروش مواد غذایی به‌دلیل داشتن مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته و یا رعایت نکردن پروتکل بهداشتی در این مدت خبر داد.

انتهای پیام/ی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.