توپک پنیری سوخاری نوعی فست فود مورد علاقه بچه هاست که به روش‌های مختلف و با مواد غذایی متنوعی درست می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، توپک پنیری سوخاری یکی از فست فود‌های پرطرفدار در میان بچه هاست که البته در میان بزرگتر‌ها نیز جایگاه خاصی دارد. می‌توان گفت، توپک پنیری سوخاری در واقع از سه لایه تشکیل شده، لایه رویی که ترکیبی از تخم مرغ و پودر سوخاری سرخ شده در روغن است، لایه میانی که که معمولا ترکیبی از سیب زمینی له شده است که با سبزیجات و ادویه‌های مختلفی مزه دار می‌شود و لایه داخلی که اغلب از تکه‌های پنیر تشکیل می‌شود. تنوع این غذا را می‌توان با اعمال سلیقه و ذوق شخصی افزایش داد. برخی افراد از سس گوشت در لایه میانی آن استفاده می‌کنند؛ عده‌ای نیز لایه میانی سیب زمینی را حذف کرده و با صرف حداقل زمان نوعی اسنک خوشمزه درست می‌کنند که می‌تواند به عنوان عصرانه یا پیش غذا در میهمانی‌ها مورد استفاده قرار گیرد. کدام طرز تهیه مد نظر شماست؟ کلیک کنید:

توپک پنیری سوخاری به ۲ روش + آموزش تصویری

۱. طرز تهیه توپک پنیری سوخاری با پنیر چدار
مواد لازم
سیب زمینی ۴-۵ عدد
آرد ذرت ۱ فنجان
آرد سوخاری ۱ فنجان
تخم مرغ ۲ عدد
پیازچه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سبز ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر زیره سبز ۱/۲ قاشق چایخوری
پنیر چدار ۲۰۰ گرم
فلفل قرمز و نمک به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

دستور تهیه:

سیب زمینی را پخته، پوست بگیرید و له کنید. سپس کمی نمک به آن اضافه کنید. نمک را کم کم اضافه کنید و بچشید که غذا شور نشود.

توپک پنیری سوخاری به ۲ روش + آموزش تصویری

به اندازه ۱/۴ قاشق چاخوری فلفل سیاه به سیب زمینی اضافه کنید.

توپک پنیری سوخاری به ۲ روش + آموزش تصویری

بسته به ذائقه خود کمی فلفل قرمز به سیب زمینی اضافه کنید. در صورت که به خوردن غذا‌های تند تمایلی ندارید فلفل قرمز را از دستور این غذا حذف کنید.

توپک پنیری سوخاری به ۲ روش + آموزش تصویری

به اندازه ۱/۲ قاشق چایخوری پودر زیره سبز به سیب زمینی اضافه کنید. ترکیب پودر زیره سبز با سیب زمینی طعم و مزه مطلوبی ایجاد می‌کند. از طرفی طبیعت گرم زیره، سردی سیب زمینی را تعدیل می‌کند.

توپک پنیری سوخاری به ۲ روش + آموزش تصویری

فلفل سبز را خرد کرده و ۱ قاشق غذاخوری از آن را به مواد فوق اضافه کنید.

توپک پنیری سوخاری به ۲ روش + آموزش تصویری

پیازچه را ریز خرد کنید.

توپک پنیری سوخاری به ۲ روش + آموزش تصویری

۲ قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده به مواد اضافه کنید.

توپک پنیری سوخاری به ۲ روش + آموزش تصویری

مواد را خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

توپک پنیری سوخاری به ۲ روش + آموزش تصویری

به اندازه یک گردو از مخلوط سیب زمینی را کف دست خود پهن کنید. یک تکه پنیر وسط آن قرار داده و سپس آن را ببندید تا به شکل یک توپ کوچک درآید.

توپک پنیری سوخاری به ۲ روش + آموزش تصویری

توپک‌های پنیری را در آرد ذرت بغلتانید تا اطراف آن‌ها کاملا با آرد پوشانده شود.

توپک پنیری سوخاری به ۲ روش + آموزش تصویری

توپک‌های پنیری را به آرامی در آرد سوخاری بغلتانید تا کاملا با آرد سوخاری پوشانده شوند.

توپک پنیری سوخاری به ۲ روش + آموزش تصویری

تخم مرغ‌ها را در کاسه‌ای شکسته و هم بزنید. سپس توپک‌های پنیری را در تخم مرغ قرار دهید تا اطراف آن‌ها کاملا به تخم مرغ آغشته شود. پوشاندن توپک‌ها با آرد ذرت و آرد سوخاری باعث جذب تخم مرغ به سطح آن‌ها می‌شود.

توپک پنیری سوخاری به ۲ روش + آموزش تصویری

پس از اینکه سطح توپک‌ها به تخم مرغ آغشته شد، آن‌ها را دوباره در آرد سوخاری بغلتانید.

توپک پنیری سوخاری به ۲ روش + آموزش تصویری

روغن را در تابه روی حرارت متوسط داغ کنید و با یک قاشق سوراخ دار، توپک‌های پنیری را در روغن قرار دهید.

توپک پنیری سوخاری به ۲ روش + آموزش تصویری

فرصت دهید توپک‌ها روی حرارت متوسط سرخ شده و به رنگ طلایی مایل به قهوه‌ای درآیند.

توپک پنیری سوخاری به ۲ روش + آموزش تصویری

توپک پنیری سوخاری را از روغن خارج کرده و بر روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

توپک پنیری سوخاری به ۲ روش + آموزش تصویری

توپک پنیری سوخاری را در ظرف سرو قرار داده و با سس مایونز، سس تند یا سس پستو میل کنید.

توپک پنیری سوخاری به ۲ روش + آموزش تصویری

 

 

۲. دستور پخت توپک پنیری سوخاری با پنیر موزارلا
مواد لازم
پنیر موزارلا ۲۲۰ گرم
آرد چند منظوره (آرد سفید) ۱ فنجان
پودر سوخاری ۲ فنجان
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱/۴ فنجان
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم
سس کچاپ ۱/۲ فنجان

دستور تهیه:

پنیر موزارلا را به صورت مکعب‌هایی به ابعاد ۲ سانتی‌متر برش بزنید و کنار قرار دهید. (شما می‌توانید طرز تهیه پنیر موزارلا خانگی را در ستاره بخوانید.)

توپک پنیری سوخاری به ۲ روش + آموزش تصویری

در کاسه‌ای تخم مرغ‌ها را شکسته و با شیر مخلوط کنید. در دو کاسه‌ی دیگر آرد و پودر سوخاری بریزید.

توپک پنیری سوخاری به ۲ روش + آموزش تصویری

مکعب‌های پنیر را ابتدا در آرد بغلتانید و کمی تکان دهید تا آرد اضافی آن‌ها گرفته شود. آن‌ها را به ترتیب در مخلوط تخم مرغ و شیر و سپس در پودر سوخاری بغلتانید. مکعب‌های پنیر را در ظرفی قرار دهید و مراحل فوق را تکرار کنید تا همه پنیر‌ها آماده شوند.

توپک پنیری سوخاری به ۲ روش + آموزش تصویری

در یک تابه نسبتا بزرگ، حدود ۵-۴ سانتی‌متر روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا دمای آن به ۳۵۰ درجه فارنهایت برسد. برای کنترل دمای روغن از یک دماسنج مخصوص آشپزی استفاده کنید.
دستمال کاغذی مخصوص آشپزی را در یک بشقاب کنار دست خود قرار دهید.
مکعب‌های پنیری را با یک قاشق سوراخ دار به گونه‌ای در روغن قرار دهید که با یکدیگر تماسی نداشته باشند.
حدود ۱ دقیقه فرصت دهید تا توپک‌های پنیری سرخ شده و به رنگ طلایی مایل به قهوه‌ای درآیند، سپس با قاشق سوراخ دار آن‌ها را از روغن خارج کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.
اجازه دهید تا دمای روغن به ۳۵۰ درجه فارنهایت برسد و سپس بقیه‌ی توپک‌های پنیری را در آن سرخ کنید.
سس کچاپ را در مایکروفر یا روی اجاق گاز گرم کنید و توپک پنیری سوخاری را به صورت گرم با سس میل کنید.

توپک پنیری سوخاری به ۲ روش + آموزش تصویری

نکات مهم و ضروری در تهیه توپک پنیری سوخاری

اگر نمی‌توانید در رژیم غذایی خود از تخم مرغ استفاده کنید، از ترکیب ۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت یا نشاسته ذرت با کمی آب، یک مخلوط رقیق درست کرده و به جای تخم مرغ از آن استفاده کنید.
نمک و فلفل را به تدریج اضافه کرده و مواد را بچشید که خیلی تند و شور نشود. در صورتی که مخلوط سیب زمینی شور یا تند شد، کمی سیب زمینی یا آرد ذرت به مواد اضافه کنید تا مزه آن متعادل شود.
اگر دوست دارید توپک‌های پنیری با سایز کوچک‌تر درست کنید، تکه‌های پنیر وسط آن‌ها را کوچک‌تر در نظر بگیرید.
توپک سیب زمینی پنیری در فر یا مایکروفر نیز می‌تواند تهیه شود و در این صورت از روغن استفاده نمی‌شود.

اگر فرصت زیادی برای پختن غذا ندارید و یا عاشق فست فود‌ها هستید، پیشنهاد می‌کنیم غیر از توپک پنیری، طرز تهیه غذای ساده‌ای مثل سیب زمینی و پنیر پیتزا بدون فر و با فر را نیز در ستاره بخوانید و دست به کار شوید.

منبع: ستاره

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
رها
۲۲:۵۳ ۱۱ تير ۱۴۰۰
من درست کردم خیلی خوشمزه بود واقعا خیلی خوشمزه بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۵ ۱۰ آبان ۱۳۹۹
خیلی بد بود خیلی