در گزارش زیر طرز تهیه کتلت و شامی گیلانی را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، “شامی گیلانی” یکی از انواع کتلت‌های خوشمزه و پرطرفدار است که اصلی‌ترین ماده آن لپه است. این شامی خوشمزه که شباهت زیادی به کتلت گوشت دارد اصالت شمالی دارد.

کتلت و شامی گیلانی

مواد لازم:
زعفران (دم کرده و غلیظ)
۱ قاشق چای خوری
روغن
به مقدار لازم
تخم مرغ
۵ عدد
گردو (خرد شده)
۷۵ گرم
سبزی (شامل جعفری،نعنا،تر و ترخان)
۵۰۰ گرم
لپه‎
۲۵۰ گرم
پیاز
۱ عدد
سیب زمینی
۲ عدد
گوشت
۵۰۰ گرم
نمک و فلفل
به مقدار لازم

کتلت و شامی › گیلانی ›

طرز تهیه

شامی گیلانی
درجه سختی
زمان تهیه ۴۵
دقیقه
زمان پخت ۶۰
دقیقه
۱
ابتدا در ظرفی مقداری روغن ریخته و گوشت را به همراه پیاز كه ۴قسمت شده كمی تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد،سپس لپه را اضافه كرده و اجازه دهید مواد با مقداری آب بپزند.
۲
سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی و گوشت و لپه چرخ کنید.
۳
گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران و تخم مرغ را به آن بیفزایید و خوب ورز دهید تا موادتان منسجم شوند. سپس مواد را به شكل دلخواه شكل داده و سرخ كنید.

سایر نکات
در صورتی كه مواد شما زیادی شل شد به آن مقداری ارد نخودچی اضافه كنید و اگر خیلی سفت شد تخم مرغ بیفزایید
بهتر است این شامی را با سس قرمز سرو كنید
در صورت تمایل مقداری آب نارنج یا آب لیمو به غذا بیفزایید.

منبع: سرآشپز پاییون

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.