به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دلمه یکی از غذاهای بسیار متنوع و پرطرفدار است. محبوبترین نوع دلمه، دلمه برگ مو است، اما دلمه را با سبزیجات دیگری نیز میتوان تهیه کرد. از انواع دلمههای خوشمزه دیگر میتوان به دلمه بادمجان، دلمه سیبزمینی، دلمه قارچ، دلمه فلفل دلمه ای، دلمه کلم برگ و ... اشاره نمود.
در اینجا قصد داریم طرز تهیه دلمه فلفل دلمهای را به روشی متفاوت به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه دلمه فلفل دلمهای پنیری
فلفل دلمه زرد، نارنجی و قرمز ۶ عدد
برنج ۲۰۰ گرم
روغن زیتون ۲-۳ ق غذاخوری
پیاز بزرگ ۱ عدد
ساقه کرفس ۲ عدد
سیر ۲ حبه
پودر فلفل و پودر دارچین ۱/۲ ق چایخوری
کشمش ۷۵ گرم
دانه کاج ۴ ق غذاخوری
گوجهفرنگی ۴ عدد
سرکه سفید یا آب انگور ۵۰ میلیلیتر
فیله ماهی کولی خردشده ۴ عدد
نعناع و جعفری تازه خردشده ۱ پیمانه
پنیر پارمزان رندهشده ۶ ق غذاخوری
سس گوجهفرنگی برای تزیین و سرو
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه دلمه فلفل دلمهای پنیری
برای تهیه دلمه فلفل دلمهای ابتدا با یک چاقوی تیز، قسمت سر فلفل دلمهای را ببرید و داخل آن را تمیز کرده، دانههای فلفل را دور بریزید. فلفل دلمهایها را به مدت ۲-۳ دقیقه درون آب جوش بریزید و بلافاصله به کاسه محتوی آب سرد منتقل کنید.
حالا فلفلها را به صورت سروته روی یک سینی مشبک قرار دهید تا آب اضافی داخل آنها خارج شود.
تا وقتی فلفلها آماده شوند، برنجها را با مقداری نمک به روش همیشگی بجوشانید تا نیمپز شوند.
سپس برنج را آبکش کرده کنار بگذارید.
حالا به سراغ سبزیجات بروید و پیاز و کرفس را حدود ۲ تا ۳ دقیقه با حرارت زیاد تفت دهید.
سیر، زردچوبه و کشمش را به سبزیجات اضافه کنید و ۲-۳ دقیقه دیگر همه مواد را باهم تفت دهید.
حالا برنج آبکششده را با چنگال داخل تابه بریزید و دانه کاج، گوجهفرنگی، سرکه، ماهی کولی، نعناع و جعفری را به آن اضافه کرده، همه مواد را باهم تفت دهید.
بعد از حدود ۵ دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید و به مواد نمک و فلفل بزنید.
نصف پنیر پارمزان را روی مواد رنده کنید.
ته ظرف گودی را با کمی روغن چرب کنید و فلفل دلمهایهای خالیشده را کف ظرف بچینید.
داخل هر فلفل به مقدار مساوی از مواد آمادهشده بریزید و روی هرکدام مقدار کمی پنیر پارمزان رندهشده و چند قطره روغن بریزید.
کف ظرف مقداری آب بریزید به طوریکه حدود ۱ سانتیمتر آب کف ظرف باشد.
سپس روی ظرف را با فویل بپوشانید و ظرف را حدود ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجهسانتیگراد داخل فر قرار دهید. بعد از ۴۰ دقیقه، فویل را از روی ظرف برداشته و حدود ۷-۸ دقیقه شعله بالای فر یا گریل را روشن کنید تا پنیرها آب شده و روی دلمهها طلایی شود.
دلمه فلفل دلمهای پنیری را همراه با سس گوجه فرنگی و نان سرو نمایید.
منبع: ستاره
انتهای پیام/