به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ژله نوعی دسر پرطرفدار است که به سادگی میتوان آن را برای پذیرایی از مهمانان تهیه کرد. امروزه ژلهها در انواع مختلفی مانند ژله تزریقی، ژله خرده شیشه، ژله سه بعدی و همچنین همراه با تکههای میوه تهیه میشوند؛ در این میان ژله نارنگی یکی از ژلههای خوشطعم میوهای است که مانند ژله آلوئهورا طرز تهیه بسیار راحتی دارد. از اینرو در این مطلب طرز تهیه دو نوع ژله خوشمزه نارنگی را با هم مرور خواهیم کرد.
مواد لازم
پودر ژله با طعم نارنگی یا پرتقال ۱ بسته
آب جوش ۲ لیوان
نارنگی ۴ عدد
دستور تهیه
نارنگیها را پوست گرفته و گوشت آن را از پوست جدا کنید.
حبههای نارنگی را روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا آب اضافه آنها گرفته شود.
پودر ژله را با ۲ لیوان آب جوش مخلوط کنید و به روش بن ماری کاملا آن را در آب حل کنید.
کف قالب مورد نظر برای تهیه ژله را کمی چرب کنید، سپس حلقههای نارنگی را در آن بچینید.
مقداری کمی از محلول ژله که آماده کردید روی نارنگیهای چیده شده در کف قالب بریزید و قالب را در یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود.
سپس قالب را از یخچال خارج کرده و مابقی محلول ژله را روی آن بریزید و اجازه دهید کاملا ببندد.
پس از بسته شدن ژله، آن را طبق راهنمای درآوردن ژله از قالب، در ظرف سرو برگردانید.
ژله خوشمزه نارنگی را با برشهای نارنگی یا هر ماده دلخواهی، بسته به سلیقه خود تزیین کنید.
نکته: ریختن مایع ژله در دو مرحله در قالب، برای جلوگیری از تکان خوردن برشهای نارنگی از کف قالب است.
مواد لازم
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
آب نارنگی ۲ لیوان
آب ۱/۲ لیوان
فیله نارنگی ۲ عدد
شکر ۱ لیوان
رنده پوست نارنگی ۱ قاشق غذاخوری
خامه فرم گرفته برای تزیین به میزان لازم
دستور تهیه
نارنگیها را پوست بگیرید و آنها را فیله کنید.
پودر ژلاتین را به روش بن ماری در آب حل کنید.
پوست نارنگی رنده شده و شکر را به آب نارنگی اضافه کرده و هم بزنید تا دانههای شکر کاملا در آب نارنگی حل شوند (برای تسریع در حل شدن شکر میتوانید مخلوط را روی بخار آب در حال جوش قرار دهید).
ژلاتین حل شده در آب را به مخلوط آب نارنگی و شکر اضافه کنید و هم بزنید.
فیله نارنگی را به مخلوط فوق اضافه کنید.
ژله را در ظروف سرو بریزید وحداقل ۵-۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا بسته شود.
سپس آن را با خامه فرم گرفته و فیله نارنگی تزیین کنید.
نوش جان ...
نکات مهم
۱. مقدار شکر مورد استفاده در تهیه ژله را میتوانید بسته به ترش یا شیرین بودن میوه تغییر دهید.
۲. برای اینکه ژله سفتتری داشته باشید، مقدار پودر ژلاتین را میتوانید تا ۴ قاشق غذاخوری افزایش دهید و یا از میزان آب و آبمیوه کم کنید.
۳. از نارنگیهای ترش استفاده نکنید؛ اسید موجود در نارنگی ترشمزه باعث نبستن ژله خواهد شد!
سخن آخر
در این مقاله طرز تهیه دو نوع دسر ژلهای با طعم نارنگی ارائه شد؛ امیدواریم این ژلههای خوشطعم نارنگی را به عنوان یک دسر مجلسی شیک درست کرده و از خوردن آن در کنار عزیزان خود لذت ببرید.
منبع: ستاره
انتهای پیام/