به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ساندویچ سوسیس یکی از پرطرفدارترین ساندویچهاست. ساندویچ سوسیس در شهرها و فرهنگهای مختلف به روشهای متفاوتی تهیه میشود، اما مواد اصلی تشکیل دهنده همهی آنها تقریبا شبیه به هم است. ساندویچ سوسیس هندی بسیار شبیه به سوسیس بندری تهیه میشود. در ادامه طرز تهیه این غذای فوری و خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم (برای ۲ نفر)
سوسیس ۳۰۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
نان باگت، خیارشور، کاهو و گوجه به مقدار لازم برای سرو
نکته:
برخی معتقدند سوسیس هندی اصل را باید بدون سیب زمینی درست کرد، پس میتوانید سیب زمینی را حذف کنید.
به جای رب میتوانید از گوجه فرنگی رنده شده استفاده کنید.
دستور تهیه
سوسیسها را حلقه حلقه برش بزنید و در یک ظرف بریزید.
پیاز را بشویید و آن را ریز و نگینی خرد کنید.
سیب زمینی را پوست بگیرید و آنها را نیز به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید.
در یک تابه کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
پیاز را در روغن سرخ کنید و کمی زردچوبه به آن بزنید.
هنگامی که پیازها طلایی رنگ شدند، سوسیسها را به آن اضافه کرده و کمی آن را تفت دهید.
در یک تابه دیگر سیب زمینیها را کمی سرخ کنید و سپس آن را به سوسیسها و پیازها اضافه کنید.
در یک تابه کوچک کمی روغن بریزید تا داغ شود. رب گوجه، نمک و فلفل (به مقدار زیاد) را در تابه ریخته و کمی آب جوش (در حد نصف یک فنجان) به آن اضافه کنید و خوب آن را هم بزنید تا کمی سرخ شود.
اکنون سس تهیه شده را به مخلوط پیاز و سیب زمینی و سوسیس اضافه کنید.
مواد را خوب با یکدیگر مخلوط کنید.
در ظرف را بگذارید و ۱۰ دقیقه روی حرارت کم بگذارید تا سس به خورد مواد برود.
پس از ۱۰ دقیقه سوسیس هندی شما آماده سرو است.
نوش جان ...
چند نکته برای تهیه ساندویچ
بسته به میل و ذائقه خودتان میتوانید قارچ، پنیر پیتزا و فلفل دلمهای نیز به مواد اضافه کنید.
مقدار فلفل این غذا هرچه بیشتر باشد خوشمزهتر میشود، ولی اگر به غذاهای تند علاقه ندارید مقدار فلفل را با توجه به ذائقه خودتان اضافه کنید.
اضافه کردن کمی سیر له شده به بهتر شدن عطر و طعم غذا کمک میکند.
میتوانید به جای سرخ کردن سیب زمینی آنها را آب پز کنید.
برای تهیه ساندویچ سوسیس از سوسیسهای تازه استفاده کنید.
منبع: ستاره
انتهای پیام/