فالوده سیب به عنوان یک معجون شفابخش، از ترکیب میوه سیب با عسل و عرقیات درست می‌شود و بهترین زمان مصرف آن بسته به نوع بیماری اشخاص متفاوت است.

طرز تهیه فالوده سیب با عسل خوشمزهبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سیب میوه‌ای با املاح و ویتامین‌های فراوان است که از آن به عنوان معجزه طبیعت یاد می‌شود و در طب سنتی برای درمان بسیاری از بیماری‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. فالوده سیب که از ترکیب این میوه با عسل و عرقیات درست می‌شود، یک میان وعده مغذیست که گاه به عنوان عصرانه یا شامی سبک نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. در ادامه با طرز تهیه فالوده سیب با عسل، بهترین زمان مصرف فالوده سیب و خواص درمانی فالوده سیب با ما همراه باشید ...

مواد لازم
سیب زرد یا سیب گلاب ۲ عدد
عسل ۱ قاشق غذاخوری
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
زعفران آب کرده کمی

دستور تهیه

سیب‌ها را بشویید، پوست آن‌ها را بگیرید و سپس رنده کنید.
سیب رنده شده را در کاسه‌ای بریزید، ۱ قاشق غذاخوری عسل و ۱ قاشق غذاخوری گلاب به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عسل حل شود.
در انتها مقداری زعفران آب کرده و در حدی که رنگ فالوده سیب را کمی تغییر دهد، به آن اضافه کنید.
مخلوط را هم بزنید و در صورت تمایل چند تکه یخ به آن اضافه کنید تا خنک شود.
فالوده سیب را بلافاصله سرو کنید و از نگهداری آن برای وعده بعد بپرهیزید.

چند نکته مهم

برای تهیه فالوده سیب بهتر است از سیب زرد یا سیب گلاب استفاده کرده و ترجیحا از سیب قرمز و سیب سبز استفاده نکنید.
در صورت دسترسی به میوه "به" می‌توانید ۱ عدد "به" رسیده و شیرین را رنده کرده و به این فالوده اضافه کنید.
افزودن عرقیاتی مانند عرق بیدمشک، بهار نارنج و نسترن بهتر است با دستور پزشک معالج و بسته به نوع بیماری افراد صورت گیرد.

بهترین زمان مصرف فالوده سیب

فالوده سیب را می‌توانید به عنوان عصرانه یا شامی سبک مورد استفاده قرار دهید.
بهترین زمان مصرف فالوده سیب برای رفع کم خونی و تقویت قلب، صبح به صورت ناشتاست.
بهترین زمان مصرف فالوده سیب برای تقویت سیستم عصبی و رفع استرس و اضطراب، یک ساعت قبل از خواب است. البته برای رفع این مشکل بهتر است در ترکیب فالوده سیب از عرق بیدمشک نیز استفاده شود.
بهترین زمان مصرف فالوده سیب برای رفع گرمازدگی در فصول گرم سال، بعد از ظهر است. با افزودن چند تکه یخ به فالوده سیب می‌توان از آن به عنوان یک میان وعده خوشمزه که باعث خنکی و تسکین گرمای بدن می‌شود، استفاده کرد.

خواص درمانی فالوده سیب

فالوده سیب برای تقویت قلب و کبد، رفع کم خونی و رفع تپش قلب موثر است.
سیب، مقوی قلب و مغز است و باعث لطافت روح و روان می‌شود، بنابراین مصرف فالوده سیب در دوران بارداری باعث تقویت رحم و حفظ جنین شده و از سقط جنین زیر سه ماهگی جلوگیری می‌کند.
خوردن فالوده سیب با عسل برای تسکین درد سینه مفید است.
مصرف فالوده سیب با عسل به رفع اسهال، دل پیچه و استفراغ کمک می‌کند.
استفاده از فالوده سیب باعث از بین رفتن وسواس، استرس و اضطراب شده و به تقویت سیستم عصبی کمک می‌کند.
مصرف مداوم فالوده سیب باعث ایجاد حس سبکی و نشاط در فرد می‌شود.
افرادی که احساس ضعف، خستگی و کسالت می‌کنند با مصرف این معجون می‌توانند تا حد زیادی این حس را از خود دور کنند.

سخن آخر

فالوده سیب خوراکی خوشمزه و با ارزش غذایی بالاست که اگر با عسل درست شود طعم فوق العاده‌ای خواهد داشت؛ بنابراین می‌توان آن را در فصل گرما جایگزین بستنی و سایر نوشیدنی‌هایی کرد که با شکر، رنگ و اسانس غیر طبیعی درست می‌شوند و نه تنها خاصیتی ندارند بلکه سلامتی را نیز به خطر می‌اندازند. پیشنهاد می‌کنیم علاوه بر فالوده سیب، فالوده شیرازی را نیز در منزل تهیه کنید و از خواص آن به خصوص در فصل گرما بهره ببرید.

منبع: ستاره

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.