به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بادام سوخته نوعی شیرینی ایرانی و سوغات استان فارس و کردستان است.
مواد لازم:
بادام خام
۱ پیمانه
شکر
۱ پیمانه
کره
۱۵ گرم
آب
۱/۳ پیمانه
طرز تهیه:
در یک قابلمه کوچک نصف پیمانه شکر را با آب مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و دائم هم بزنید تا شکر در آب به خوبی حل شود.
حالا بادامها را به این محلول اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب بخار شود و شکرها به بادامها چسبیده، آب نباتی شوند.
در این جا حرارت را خاموش کرده، بادامهای شکری را در الک ریخته و تکان دهید تا شکرهای اضافی شان گرفته شود، بعد بادامها را در سینی بریزید تا خنک شوند.
در قابلمهای دیگر باقیمانده شکر را با کره روی حرارت بگذارید و دائم هم بزنید تا شکر به صورت کارامل درآید.
وقتی مخلوط کشدار و کاراملی رنگ شد، بادامهای شیرین را به شکر کاراملی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
زمان نگه داشتن روی حرارت به سلیقه شما بستگی دارد، هر چه مدت زمان بیشتر باشد شکر حالت سوخته تری پیدا میکند.
وقتی رنگ بادام سوختهها به شکل دلخواه درآمد آنها را از حرارت بردارید و بلافاصله روی سینیای که از قبل چرب کرده اید بریزید و با کمک یک قاشق بادامها را از یکدیگر جدا کنید.
منبع: پاپیون
انتهای پیام/