به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم شما را با روش تهیه قندهای شکلاتی آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
قند ۲۵ حبه
چیپس شکلات ۱/۳ لیوان
طرز تهیه:
ابتدا قندها رو به مدت بیست دقیقه یا بیشتر درون فریزر قرار بدید.
یک سوم لیوان شکلات چیپسی رو با مایکرویو، به مدت ۴۰ ثانیه ذوب کنید. بعد با یه قاشق کوچیک، کمی شکلاتها رو هم بزنید.
ظرف رو ۱۵ ثانیه دیگه بزارید تو ماکرویو. سپس بیرون بیارید و یکبار دیگه شکلات رو هم بزنید؛ طوری که کاملا نرم، یکدست و کرمی بشه. تا اینجا شکلات آماده شد.
حالا فقط کافیه قندها رو از فریزر بیرون بیارید و توی شکلاتها بزنید.
اگه قندها رو تو فریزر نمیذاشتیم شکلاتهای برآمده و ناهموار روی سطح قند داشیم
در آخر اگه دوست داشتید، میتونید روی شکلاتها رو با چیزای مختلف تزیین کنید. مثلا از این قلبهای کوچولو تزیینی.
منبع: سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/