به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کشک لیمو چاشنی ترش و خوش عطر و طعمی است که استفاده از آن در غذاها چندان مرسوم نیست، اما مطمئنا در صورت امتحان آن پشیمان نخواهید شد. در ادامه شما را با سادهترین روش برای این کشک خوشمزه با مایکروفر آشنا میکنیم.
مواد لازم
شکر سفید ۱ فنجان
تخم مرغ ۳ عدد
اب لیمو تازه ۱ فنجان
رنده پوست لیمو پوست ۳ عدد لیمو
کره ذوب شده نصف فنجان
طرز تهیه:
در یک کاسه بزرگ مایکروفر شکر و تخم مرغ راهم بزنید تا کاملا ترکیب شوند سپس سایر مواد را افزوده و کاملا مخلوط نمایید و در مایکروفر با قدرت کامل بگذارید بپزد. هر ۱ دقیقه کاسه را خارج نموده هم بزنید.
این فرایند بسته به مایکروفر شما ۳ – ۵ دقیقه طول خواهد کشید.
زمانی که قاشقی فلزی را در این مخلوط بزنید و پشتش کاملا به آن پوشیده شد کشک لیموی شما آماده است.
کشک لیمو را از الک رد کرده داخل یک شیشه استریل بریزید و بعد ازین که سرد شد درش را ببندید.
کشک لیمو را تا ۲ هفته میتوانید در یخچال نگهداری نمایید.
منبع: آکاایران
انتهای پیام/