پیراشکی کلم و هویج ویژه گیاهخواران

در گزارش زیر طرز تهیه یک غذای خوشمزه و سبک برای گیاهخواران را آماده کرده ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیراشکی یکی از خوشمزه‌ترین پیش غذا‌ها است که طرفداران بسیاری دارد. اگر شما هم جزو دسته گیاهخواران و علااقه‌مند به پیراشکی هستید نگران نباشید، در این مقاله طرز تهیه پیراشکی مخصوص گیاهخواران را آموزش داده ایم.

پیراشکی کلم و هویج ویژه گیاهخواران

مواد لازم برای خمیر پیراشکی

مخمر: ۱ قاشق غذاخوری سر پر
آب گرم: ۱ فنجان
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
ماست: ۱ فنجان
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد: ۴ فنجان


مواد لازم برای تهیه مایع درون پیراشکی

پیاز قرمز متوسط: ۱ عدد
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
کلم سفید خرد شده: ۱ فنجان
کلم قرمز خرد شده: ۱ فنجان
هویج رنده شده: ۱ فنجان
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو تازه: ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون، نمک و فلفل: مقداری

 

مرحله اول تهیه پیراشکی کلم و هویج مخصوص گیاهخواران

آب ۱۰۰ درجه و شکر را خوب مخلوط کرده و مخمر را اضافه کنید. این مخلوط را برای ۱۰ دقیقه کنار بگذارید.

 

مرحله دوم تهیه پیراشکی کلم و هویج مخصوص گیاهخواران

نمک، روغن، ماست و تخم مرغ را به این مخلوط افزوده و خوب هم بزنید.

 

مرحله سوم تهیه پیراشکی کلم و هویج مخصوص گیاهخواران

آرد را کم کم اضافه کرده و خوب هم بزنید تا خمیر کاملا یک دست شود. خمیر را برای یک ساعت استراحت داده و در این فاصله مواد داخلی پیراشکی را درست کنید.

 

مرحله چهارم تهیه پیراشکی کلم و هویج مخصوص گیاهخواران

پیاز را تفت دهید تا طلایی شود. نمک و ادویه را اضافه کرده و تفت دهید. کلم و هویج را اضافه کرده و تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه و برای ۱۰ دقیقه بگذارید تا بپزد.

 

مرحله پنجم تهیه پیراشکی کلم و هویج مخصوص گیاهخواران

بعد از خاموش کردن شعله گاز آبلیمو را اضافه کند.

 

مرحله ششم تهیه پیراشکی کلم و هویج مخصوص گیاهخواران

خمیر را به اندازه پرتقال بردارید و کف دست تان باز کنید. از مخلوط درست کرده درون آن ریخته و خمیر را ببندید. پیراشکی‌ها را در آرد غلطانده و درون روغن سرخ کنید.

منبع: سیمرغ

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار