به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، معمولا از سالاد در کنار غذا استفاده میشود، اما برخیها خصوصا افرادی که رژیم غذایی دارد از سالاد به عنوان یه وعده غذایی استفاده میکنند.
سالاد پانزانلا که ایتالیایی میباشد به سادگی تهیه میشود و مواد آن نیز معمولا در دسترس و ارزان قیمت نیز میباشد. ما برای شما طرز تهیه سالاد پانزانلا به صورت کامل با نان تست را قرار داده ایم.
مواد لازم:
نان تست مکعبیشده
۳۰۰ گرم
سرکه بالزامیک
دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون
پنج قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زیتون بی دانه
به میزان لازم
گوجهفرنگی درشت خردشده
۷۰۰ گرم
خیار متوسط و فلفل دلمهای و پیاز قرمز کوچک
از هر کدام یک عدد
سیر
یک حبه
طرز تهیه:
یک سالاد خوشمزه و سالم که در ایتالیا پرطرفدار است و مطمئنم که شما هم از آن خوشتان میآید. ابتدا نانها را داخل فر میگذاریم تا برشته شود. در ظرف گودی تمام مواد را با هم مخلوط کرده رویش را با سلفون میبندیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال میگذاریم تا طعمها با هم آمیخته شود.
هنگام سرو سالاد، نانها را اضافه کرده و به آرامی هم میزنیم و آن را با زیتون تزئین میکنیم.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/