مدیر مجمع ملی نخبگان کشاورزی گفت:اجرای الگوی کشت و پایداری تولید،سبب رفع سرگردانی کشاورزان و ثبات اقتصادی می شود.

علی خان محمدی مدیر عامل مجمع ملی نخبگان کشاورزی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با انتقاد از اجرا نشدن مصوبه الگوی کشت اظهار کرد: علی رغم آنکه مصوبه الگوی کشت در سال ۸۸ در مجلس مصوب و ابلاغ شد، اما به دلایل مختلف همچون نبود زیرساخت‌های لازم تاکنون اجرا نشده است.

وی افزود: سرپرست وزارت جهاد کشاورزی یکی از اهداف خود را اجرای الگوی کشت اعلام کرد که متاسفانه به سبب موانع متعدد اجرا نشده است و تا زمانیکه این مصوبه در کشور عملیاتی نشود، کشاورزان در سرگردانی به سر می‌برند چرا که امکان برنامه ریزی تولید وجود ندارد.

اجرای الگوی کشت راهی مناسب برای‌نجات تولیدکننده

خان محمدی با اشار به اینکه اجرای الگوی کشت تنها راه نجات بخش کشاورزی است، ادامه داد: اگر مسئولان به فکر عملیاتی شدن مصوبه الگوی کشت نباشند، همچنان در تولید و مصرف مشکلاتی خواهیم داشت چرا که بسیاری از عوامل واسطه و دلال از نبود زنجیره مناسب به نفع خود استفاده می‌کردند.

مدیر عامل مجمع ملی نخبگان کشاورزی یکی از راهکار‌های مناسب برای نجات تولیدکننده و ثبات قیمت در بازار را اجرای الگوی کشت اعلام کرد و گفت: با اجرای الگوی کشت و پایداری تولید علاوه بر رفع سرگردانی بخش کشاورزی، ثبات اقتصادی برای جامعه مصرف و کشاورزی کشور، شاهد افزایش کیفیت، تولید زنحیره‌ای و کیفیت نهاده‌ها خواهیم بود.

این مقام مسئول ادامه داد:اجرای الگوی کشت و پایداری تولید،سبب رفع سرگردانی کشاورزان و ثبات اقتصادی می شود.

خان محمدی در پایان یکی دیگر از اهداف الگوی کشت را نگاه مثبت به بهره وری اعلام کرد و گفت: با اجرای الگوی کشت در تمامی استان‌ها به سبب ایجاد زنجیره تولید شاهد افزایش بهره وری در واحد سطح و ایجاد کشاورزی دانش بنیان هستیم که با این وجود شاهد مازاد یا کاهش تولیدمحصولات کشاورزی و التهاب قیمت در بازار نیستیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.