مدیر کل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: با حرارت دادن مواد غذایی، ویروس‌های احتمالی آن از بین می‌رود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف مواد غذایی مقوی مانند میوه و سبزیجات تازه بسیار موثر است و اگر افراد یک رژیم غذایی مناسب در طول زندگی روزانه خود داشته باشند، ضرورتی به مصرف مکمل‌های غذایی و حتی ویتامین وجود ندارد.

محمد حسین عزیزی مدیر کل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو در خصوص حرارت دادن آجیل و مواد غذایی در روز‌های کرونایی گفت:

مصرف بیش از اندازه ویتامین‌های محلول در چربی در دراز مدت به دلیل آنکه به اندازه‌ای که باید دفع نشده برای افراد خطرناک بوده و باعث بروز مسمومیت غذایی برای مصرف کننده می‌شود.

مصرف غذای‌های با طبع سرد به صورت دوره‌ای اختلالی در سیستم ایمنی بدن ایجاد نمی‌کند، اما بهتر است افراد در کنار مصرف غذا‌های سرد مواد غذایی مانند خرما و دیگر مواد با طبع گرم را فراموش نکنند.

مصرف آجیل و مواد غذایی به مقدار زیاد در این شرایط توصیه نمی‌شود و با توجه به شیوع بیماری کرونا، بهتر است آجیل‌ها حرارت داده شوند و به نوعی گرم کردن آجیل سبب ضد عفونی شدن آن می‌شود.

منبع: میزان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار