معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : بر اساس دستورالعمل‌های تدوین شده و ابلاغی در خصوص نحوه تغذیه بیماران کرونا اقداماتی توسط واحد تغذیه بالینی معاونت درمان صورت پذیرفت.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،بهمن روشنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از ویزیت منظم بیماران طبق ضوابط تغذیه‌ای توسط کارشناس تغذیه بیمارستان خبرداد و گفت : توجه ویژه به تامین انرژی و پروتئین کافی در بیماران مبتلا جهت تنظیم برنامه غذایی بیماران و سرو مایعات گرم انواع سوپ، فرنی، شله زرد و ... در کنار غذا از جمله. این اقدامات است.

او سرو دو نوبت میان وعده مقوی و بهداشتی (میوه، آجیل بسته بندی، شیر، خرما بسته بندی و ...) برای بیماران، سرو میان وعده به پرسنل در بیمارستان‌های سنتر کرونا، سرو مایعات گرم برای بیماران و پرسنل در میان وعده‌ها و حذف دورچین سبزیجات خام و جایگزینی با انواع پخته را از دیگر اقدامات انجام شده برشمرد.

 روشنی از توزیع غذا در ظروف یکبار مصرف در بخش‌های ریفرال کرونا و ایزوله و مدیریت پسماند ظروف عفونی، توزیع آب معدنی به همراه غذا در وعده ناهار و شام، توجه به پخت کامل، سالم و ایمن مواد گوشتی و تخم مرغ و حذف غذا‌های نیم پز و حذف ژتون و دستگاه انگشت نگار در غذاخوری‌های بیمارستان نیز خبر داد.

معاون درمان دانشگاه گفت:حذف وسایل و ظروف غیر ضروری مشترک مثل رومیزی نمکدان پارچ آب و... در غذاخوری‌ها و نیز توجه به سلامت و چک پرسنل آشپزخانه در هنگام ورود، الزام آنان به استفاده از کلیه لوازم حفاظت فردی و آموزش و نظارت بر پرسنل جهت رعایت کامل اصول بهداشت فردی در هنگام توزیع غذا نیز در بیمارستان‌ها انجام شده است.

 روشنی انجام شیفت بندی کارشناسان تغذیه بیمارستان‌ها در زمان تعطیلات جهت نظارت بر نحوه آماده سازی، تهیه، سرو و توزیع غذاهر سه وعده را نیز از دیگر اقدامات صورت گرفته اعلام کرد .

 

 

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.