به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، دانستن این نکته ضروری است که هرگاه در شرایط قرنطینه خانگی عوارضی شبیه به کوئید ۱۹ ظاهر شوند باید به سرعت گزارش داده و به پزشک مربوطه مراجعه شود.
قبل از هر چیز باید بدانیم که در قرنطینه خانگی روند ارزیابی شرایط اعضای خانواده باید به صورت معمول انجام شود به عنوان مثال:
_ تب پایینتر از ۳۸ درجه سانتیگراد همچنین تنگی و سنگینی نفس.
_ سن فرد زیر شصت و بالای ۵ سال باشد _خانمهای غیر باردار، افرادی که دچار بیماری مزمن نباشد.
در صورتی که فرد شامل موارد فوق باشد پیشنهاد میشود در منزل استراحت کرده و به طور معمول شرایط خویش را تحت نظر قرار دهد.
همچنین برای تقویت سیستم ایمنی بدن، مایعات زیاد مصرف کند و در عین حال میتواند از داروهای سرماخوردگی که عوارض را کمتر میکنند استفاده کند.
از دیگر نکات ضروری این است که از ماسک استفاده کند و بر شستن دستها و تهویه هوای اتاق مداومت کرده و اقدامات حفاظتی از خویش و خانواده را به خوبی انجام دهد.
پیشنهاد میشود فرد در صورت بروز موارد زیر سریعاً برای درمان اقدام کند:
_ با استراحت یک تا دو روزه در منزل شرایط بیماری بهبود نیابد.
_ اخیراً با افرادی که مبتلا به تب یا سرفه بودند تماس داشته یا به اماکنی شلوغ مانند بیمارستان، بازار، بازارهای محلی رفت و آمد داشته و یا با حیوانات وحشی تماس داشته باشد.
_ افراد سالخورده، بانوان باردار، افراد چاق، افراد دچار بیماری مزمن ریوی یا قلب و عروق، کبد، کلیه و ارگانهای داخلی افراد با سیستم ایمنی ضعیف.
همان طور که بیان شده است افرادی که دارای شرایط فوق هستند و در صورت بروز بیماری و بعد از قرنطینه خانگی بهبودی نیافتند، در اسرع وقت به بیمارستان مراجعه کنند که برای حضور در بیمارستان و مکانهای عمومی باید تمام اصول بهداشت فردی و عمومی را رعایت کنند.
انتهای پیام/